И ето че съвсем неусетно август стана септември, както се пее в една популярна и добре позната ни песен. Разбира се, с пристигането на новия месец наближава и промяната в сезона - факт, за който свидетелстват прохладните напоследък дни, чиито градуси постепенно се понижават, носейки със себе си есенните хладни вечери.

Но това, че лятото е на път да напусне нашите географски ширини, далеч обаче не означава, че то възнамерява да стори същото във виртуалното пространство, където температурите продължават да бъдат високи... а на моменти направо изгарящи. Сякаш напук на промяната в климата, повечето потребители на социалните мрежи не спират да публикуват жарки кадри, опитвайки се като че ли да запазят за по-дълго горещите емоции.

Вижте снимки >>

Така например наскоро Ивет Лалова качи в своя личен Инстаграм профил няколко изображения, с които определено накара мъжката част от последователите ѝ да се изпоти така, сякаш е разгара на юли и навън земята се пука от жега. От известно време насам най-бързата бяла жена на планетата споделя с почитателите си избрани мигове от своята почивка на остров Тасос, където в момента се намира заедно със своя съпруг и техния домашен любимец. Лекоатлетката съвсем заслужено отдъхва на лазурните брегове, с които се слави дестинацията, след участието си в тазгодишните Олимпийски игри, провели се в Токио.

На повечето изображения, редящи се в акаунта ѝ, тя позира пред фотографския обектив по бански изрязани костюми в две части, разкриващи пленителната ѝ фигура, изваяна от спорта. Така например на последната секси снимка тя лежи върху финия бял пясък на плажа, оставяйки вълните на Егейско море да обгърнат тялото ѝ.

"Няма нищо по-меко и гъвкаво от вода, и все пак нищо не е в състояние да ѝ устои", пише тя към поста си, събрал повече от 14 хиляди харесвания и множество коментари.

"Веднъж и ти да не бързаш", шегува се един от нейните фенове.

"Красива" и "Русалка", отбелязват други.

Преди да посети Гърция, откъдето с мъжа ѝ Симоне изпълват виртуалното пространство със снимки, разкриващи красивите пейзажи на мястото, които могат да се конкурират с пощенски картички, двамата бяха на Ваканция в Тоскана. И в италианския район едно от любимите занимания на двойката бе плуват в естествения басейн, задържайки колкото се може повече усещането за вече отминаващото лято, което очарователната брюнетка прекара в усилени тренировки, подготвяйки се за състезанието в Япония.