Певицата Йоанна Драгнева и приятелят ѝ Мирослав Димитров запечатаха щастливото очакване на дъщеря си със специална фотосесия.

Вижте снимки >>

"Запечатахме щастливия момент в очакване на нашето дете! Благодарим на приятелите ни - майсторът на обектива Андрей Василев, магьосницата на грима Анна Рангелова и вълшебницата на косите Есси, за това че сътвориха тази прекрасна фотосесия!", написа чаровната блондинка в социалните мрежи.

На кадрите Йоанна е с прекрасна и свободна дълга рокля в прасковен цвят и с красив венец от цветя в косата. На позите бъдещата майка изглежда спокойна и щастлива. Това ще е първото дете на певицата и нейния любим. Двамата са популярни телевизионни лица, познават много отдавна, още от 2004 г., но едва през миналата година, след като Йоанна прекрати връзката си с Ненчо Балабанов, се опознава по-отблизо с Миро и започва техният романс. Дъщеричката им, чието име бъдещите родители отдавна са избрали, но пазят в тайна, трябва да се роди съвсем скоро, тъй като само преди 3-4 дни Йоанна сподели, че вече е влязла в деветия месец от бременността.