В края на месец октомври, по време на частно събитие за набиране на средства в "Trump Hotel", Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, то съпругата му няма да пророни и една сълза за него.

Вижте пристигането на президентската двойка в Лондон >>

Изказването му даде повод за множество коментари. Едни бяха на мнение, че първата дама на САЩ просто няма да даде външен израз на евентуалното си страдание, а други - че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа ѝ се случи нещо лошо. Везните, обаче, определено натежава в полза на второто твърдение.

Сега, сякаш в подкрепа на тази теза, идва и интересен факт от Белия дом, включен в предстоящата книга "Free Melania" на журналистката Кейт Бенет, която предоставя информация и събития за последните три години от живота на Мелания.

В нова статия, базираща се на изданието, Бенет засяга няколко различни теми, а една от тях касае личните взаимоотношения между г-н и г-жа Тръмп. В нея става въпрос за договорката им относно нощния сън...

От доста време се говори, че двамата не делят едно легло, но днес журналистката не само потвърждава тази информация, а и допълва, че те дори не споделят един и същ етаж. В публикацията пише, че Мелания предпочита да разполага с един от огромните апартаменти в резиденцията само за себе си.

Въпреки че явно обича да страни от съпруга си, когато са под един покрив, тя много добре знае, че има задължения, които трябва да изпълнява. Ето защо стопанката на Белия дом е неотлъчно до мъжа си на всяка официална визита.

Вчера тя придружи президента на Америка в Обединеното кралство за двудневната среща на върха на лидерите на НАТО, като, слизайки от самолета, примерно го хвана за ръка.

За пристигането си в Лондон г-жа Тръмп заложи на стилен червен шлифер, който бе прибран в талията от широк колан. Под него се подаваше черна пола, пасваща цветово на обувките на висок ток, които бе решила да сложи.