Човек е способен да намери щастие дори и в най-трудните времена, а доказателство за тези думи е Анджелина Джоли, която, въпреки настоящата ситуация, се радва на престоя у дома, който прекарва в компанията на шестте си деца. Подобно на всички останали хора, в момента и на холивудските звезди им се налага да стоят затворени в къщите си, но звездата от "Господарката на злото" няма нищо против да не излиза навън, стига наследниците ѝ да бъдат до нея.

Вижте снимки >>

Преди няколко дни най-големият ѝ син - Мадокс, се завърна в Лос Анджелис от университета в Южна Кореа, в който от септември миналата година е първокурсник. В момента той продължава своето обучение онлайн, изучавайки усилено корейски и руски език.

"Децата определено се забавляват, но също така са изцяло отдадени на интелектуалните си занимания. Всеки ден те първо залягат над учебниците, а чак след като приключат свирят на музикални инструменти, играят на настолни игри и помагат за приготвянето на вечерята", казва източник на Е!News, допълвайки, че за малките членове на фамилията няма голяма промяна в графика, понеже те са свикнали училищните им занятия да се провеждат в дома им.

Едно от любимите занимания на семейството е гледането на филми заедно, затова всички често се събират пред телевизионния екран, а понякога към тях се присъединява дори и баща им Брад Пит. Според източникът на медията Пакс (16 г.), Захара (15 г.), Шайло (13 г.) и близнаците Нокс и Вивиън (11 г.) искат да бъдат и с двамата си родители, затова напоследък носителят на награда "Оскар" не веднъж отскача до къщата на бившата си съпруга, удовлетворявайки желанието им.

И макар тази новина да зарадва почитателите на някогашната двойка, обнадеждавайки ги, че любовта между тях може да се възроди, засега няма такива възгледи. Актьорите поддържат добри отношения най-вече заради своите наследници, които са техен приоритет.

Въпреки че баща им ги посещава колкото се може по-често, на свой ред децата също му гостуват, каквото бе решението на съда, когато двете знаменитости се развеждаха.