Анджелина Джоли придружи сина си - Мадокс Джоли-Пит, в университета Yonsei, разположен в Сеул, Южна Корея. Носителката на наградата "Оскар" беше там, за да помогне на най-голямото си дете да се настани в учебното заведение и докато вървеше с него по коридорите, тя дори се спря да поговори с част от студентите.

Вижте снимки >>

Ричард Чой, който учи в същия университет, сподели снимки в Инстаграм страницата си заедно с 44-годишната актриса.

"Благодаря ви, мис Джоли, за това, че проведохте 40-секунден разговор с мен!", написа той към кадрите.

На други снимки, публикувани в социалните медии, може да се види как да Анджелина грее от гордост, обикаляйки кампуса със сина си.

На въпрос докога мисли да остане в там, тя отговори, че напуска страната още същия ден.

"Опитвам се да не плача", разкри Джоли, сочейки към порасналото си дете.

Първокурсникът Мадокс ще учи биохимия. Източници на "InStyle" отбелязват, че той е бил изцяло погълнат от изучаването на корейския език и е взимал по няколко урока всяка седмица. Синът на Джоли дори е бил приет в редица други висши учебни заведения, но е взел решението да се запише в Yonsei.

Сеул може да изглежда като чисто нов свят, далеч от дома му в Лос Анджелис, но за сметка на това е много по-близо до Камбоджа - страната, в която е роден, преди холивудската звезда да го осинови.

"Очаквам с нетърпение всичко, което ще направи и постигне", каза Джоли пред "People", когато за първи път стана ясно, че Мадокс ще се премести да следва висшето си образование в чужбина.

До някъде е изненадващо, че Брад Пит не беше с тях, за да изпрати студента. Но списание "Us Weekly" твърди, че в момента Мадокс и Пит всъщност не са в най-добрите си отношения.

"Мадокс не се вижда като син на Брад", каза източник пред списанието.