Само преди няколко дни новината, че Брад Пит се среща с германския модел от полски произход Никол Потуралски заля интернет пространството. Медиите по света бяха доволни от факта, че могат най-после да напишат, че носителят на награда "Оскар" е решил да продължи напред, след радялата със съпругата си Анджелина Джоли през 2016 г. Все пак, в продължение на 4 години актьорът отричаше да има каквито и да било взаимоотношения с жените, с които многократно бе фотографиран от дебнещите го сякаш на всеки ъгъл папараци. Но този път нещата очевидно стоят по съвсем различен начин, а като доказателство за това са думите на източник на в. "Daily Mail", който каза, че е видял звездата да целува нежно манекенката.

Оказва се обаче, че с цел да опази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, Пит е пазил новата си връзка в тайна дори от своите приятели. Или поне една част от тях.

Вижте снимки на Никол >>

"Брад и Никол бяха представени един на друг чрез общи познати, но когато започнаха да излизат заедно, те не казаха на никого, дори и на хората, които ги запознаха... Те научиха, че двамата се виждат от пресата. Но Брат е такъв, той предпочита да спазва дискретност, когато нещата опрат до интимните му партньорки, особено сега, тъй като не иска да разваля добрите си отношения с Анджелина. Той наистина се постара да я убеди, че може да се справи със съвместното попечителство над децата им", издаде близък до звездата пред Entertainment Tonight.

Той разкри още, че холивудската знаменитост и новата му половинка се разбират повече от добре. По думите му Потуралски е изключително земен човек, който не е обсебен от славата.

"Това определено се харесва на Брат. Той я заведе във Франция на почивка, за да се откъснат от познатата обстановка и да прекарат известно време само двамата", сподели източникът.

В сряда 27-годишната Никол бе забелязана да пристига на парижкото летище "Шарл дьо Гол" от Берлин, чакайки полета на 56-годишния Брад да кацне от САЩ. След като той дошъл, двамата се натоварили в чакащ ги автомобил и веднага се насочили към летище "Льо Бурже", където се качили на частен самолет, отвел ги в южната част на страната.

Твърди се, че те са се отправили към село Коренс, разположено между Ница и Марсилия, недалеч от Средиземноморското крайбрежие, където се намира величественото имение "Шато Миравал", притежание на екранния Ахил от 2011 г. насам, в което навремето той и Джоли се ожениха на тайна церемония.

Но въпреки че едва по-рано през тази седмица се разбра, че двамата са двойка, оказва се, че тяхната връзка започва още през ноември м.г. Тогава те са заснети да стоят един до друг на концерта на Кание Уест, провел се на 25-то число от месеца в зала "Hollywood Bowl".

Любопитен факт е, че през декември 2019 г. Пит коментира слуховете, че е романтично обвързан.

"Не знам точно с колко жени се твърди, че съм имал отношения през последните две-три години, но това е лъжа", категорично заяви той пред "New York Times".

Но все пак по онова време никой все още не бе спрегнал името му с това на Никол...

Интересно е, че след като се появиха снимките им от летището в Париж, Потуралски закри профилите си в социалните мрежи.