През последните седмици, хванати в плен на дома си, чийто праг отчаяно мечтаят отново да прекрачат спокойно, все повече хора обръщат поглед към миналото, припомняйки си свободата, съпътстваща онова време. Дългият престой между четири стени кара всеки човек да оцени малките неща в живота, които преди е приемал за даденост - като разходката под открито небе или срещите с приятели на по чаша ароматно кафе.

Вижте кадъра >>

За жалост обаче, единственото, което сега всеки от нас е в състояние да направи, е просто търпеливо да стои и чака цялата тази неприятна ситуация да отшуми, за да може ежедневието да поеме обратно по познатия ни коловоз. Подобно на остатъка от света, звездите също са "затворници" на собствените си жилища и като всички останали се опитват да намерят начин да забързат стрелките на часовника, които напоследък сякаш все по-тягостно се влачат.

В това отношение красивата Ирина Шейк не прави изключение, ето защо и тя, по примера на потребителите в интернет пространството, както и в духа на така актуалните през изминалия месец предизвикателства, публикува снимка от тийнейджърските си години.

И ако за мнозина житейската им история се доближава до приказката на Ханс Кристиан Андерсен от 1842 г. - "Грозното патенце", за създаването на която авторът използва основни периоди от собственото си битие, то тази на рускинята прилича повече на "Красавицата и звяра", но без чудовището...

На кадъра, заснет в родината на модела, появил се преди часове в нейната Инстаграм страница, се вижда, че още на 14 г. Ирина е била все така хубава. На изображението отпреди 20 години тя стои до фонтан, облечена в къса жълта тениска и бледорозов панталон с висока талия. Не е трудно за зрителя да види защо скоро след завършване на гимназията е привлякла вниманието на местен моден агент и междувременно, на 18-годишна възраст, е завоювала короната на Мис Челябинск.

Фотографията, която брюнетката качи в социалната мрежа, бързо събра почти 600 хил. харесвания и хиляди коментари от феновете ѝ, които останаха напълно очаровани. Дизайнерът Филип Плейн също не подмина кадъра с безразличие, поставяйки под него емотикон, изобразяващ взрив.

"Прекрасна", "Като кукла си", "Очарователна" и "Доказа, че всичко по теб е естествено" са само част от коментарите, изписани от феновете ѝ.