Неочаквано, но факт - Ирина Шейк и Брадли Купър се появиха на снимка от събитието "Vogue & Tiffany Fashion And Film Party", което се състоя в изискания лондонски нощен клуб "Annabel"s", след раздаването на наградите БАФТА. Седем месеца, след като се разделиха, двамата присъстваха на тържеството, посветено на отличията, и не просто се намираха в едно помещение, но и позираха заедно пред фотографските обективи в компанията на редактора на сп. "Vogue" - Едуард Енинфул.

Вижте снимки >>

Става въпрос за същата вечер, в която, поне през по-голямата част от времето, до руския модел стоеше модния дизайнер Рикардо Тиши. Очевидно бившият годеник на Шейк се е възползвал от възможността да размени няколко думи с майката на дъщеря си, докато италианецът не е бил наоколо, показвайки на присъстващите, че двамата поддържат добри отношения.

Скоро след като общият им кадър се озова в социалните мрежи, техните почитатели се обнадеждиха, че любовта им може отново да се възроди и накрая повторно да се съберат. За съжаление, обаче, в последното интервю, което брюнетката даде за модната библия, тя сподели, че това едва ли ще се случи. И все пак, в него Ирина се определи за късметлийка, заради връзката, която са имали.

"Животът след Брадли определено е различен. На мнение съм, че във връзките си хората показват както най-доброто, така и най-лошото от себе си - такава е човешката природа. Не е задължително от двама страхотни души да излезе чудесна двойка. Мисля, че бяхме щастливци да изживеем този романс, но сега нещата стоят по друг начин - намирам се в нова територия", каза тя.

Купър и Шейк сложиха край на 4-годишната си връзка през юни миналата година, а като официална причина посочиха разминаващите им се графици, отчуждаващи ги един от друг.

В момента основният им приоритет е дъщеря им - Леа де Сен, като всеки един от тях се опитва да прекарва с нея възможно най-много време.

В разговора си с изданието Ирина сподели, че след раздялата с актьора не винаги ѝ е лесно.

"Трудно е да се намери баланс между това да си самотна майка и работеща жена. Повярвайте ми, има дни, в които се събуждам с мисълта: "Боже мой, не знам какво да правя, разпадам се", сподели манекенката.