Актрисата с български корени Нина Добрев, прекарва голяма част от свободното си време, докато е вкъщи, в четене. Та самата разкрива в своя Инстаграм профил, че наскоро е получила лично от писателя Стивън Чбоски най-новата му книга, която носи името "Imaginary Friend" и сега се е потопила изцяло в чудния свят на писателя.

"Стивън отново го прави отново - сложно изградени характери, приятелски и семейни връзки...", пише Нина в своя пост в социалната мрежа.

Актрисата споделя, че тя е имала удоволствието да работи с Чбоски по филм, чийто сценарий той е адаптирал по друга своя книга - "Предимствата да бъдеш аутсайдер".

Стивън Чбоски е известен със своите необикновени истории, а и като режисьор на филма "Чудо" от 2017 г., в който участват Джулия Робъртс и Оуен Уилсън.

Непосредствено преди да се отдаде на новата книга на автора обаче Нина Добрев се бе посветила на споделянето на снимки от свои пътешествия в Инстаграм. Така, преди броени дни, в мрежата се появи и доста секси кадър на Нина, облечена само в бяло боди, прилепнало по тялото и обувки на висок ток. Актрисата е позирала така до дъската си за сноуборд и е уточнила, че това е стара нейна снимка.

Вижте кадъра >>