Днес един от най-търсените продукти на пазара, особено в Съединените щати, е... тоалетната хартия! Въпреки наложената мярка от магазините, гласяща, че всеки клиент може да купи само един пакет, тя продължава почти магически да изчезва от стелажите на обектите. Предвид ситуацията, като нищо скоро в Америка хората да започнат без проблем да търгуват една ролка срещу кюлче злато, например. Шегата настрана, факт е, че положението с този артикул в САЩ е наистина сериозно.

Вижте снимки >>

Преди часове самата Нина Добрев се убеди в това, опитвайки се да се снабди с така необходимата за всички тоалетна хартия, която очевидно е свършила в дома ѝ. Независимо нейната популярност, мисията ѝ се оказа абсолютно невъзможна.

Въпреки всичко актрисата с български корени не падна духом и дори погледна на нещата от комичната им страна. Тя качи в официалната си Инстаграм страница кратко видео, в което демонстрира чувството си за хумор, съпътстващо я в трудните времена.

Нина е обиколила три от големите вериги супермаркети, издирвайки въпросното изделие, но без резултат. От третия обект тя заснема кадрите, показващи нейното алтернативно решение на проблема, срещу който е изправена.

"Отчаяните времена изискват отчаяни мерки", гласи посланието на публикацията ѝ.

В 20-секундния клип, качен в социалната мрежа, тя оглежда пустите рафтове, като накрая се предава и взима опаковка... котешка тоалетна.

"Предполагам, че ще се наложи да сменим метода", саркастично изрича тя, след което свива примирено рамене и тръгва с разфасовката към пазарската си количка.

Вижте тази публикация в Instagram.

Desperate Times Call For Desperate Measures

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Междувременно чуждестранната преса започна да спряга името на Добрев с това на 3-кратния олимпийски шампион в дисциплината сноуборд - Шон Уайт. Според американските медии напоследък двамата прекарват все повече време заедно. Преди дни дори бяха заснети от папараци, карайки колелета рамо до рамо в Малибу, Калифорния.