Пиърс Броснан винаги е подкрепял съпругата си Кийли Шей Смит - и когато напълня след раждането на децата им, и по време на последните й приключения, свързани с отслабването й. Актьорът, прочул се с ролята на Джеймс Бонд, казваше на благоверната си, че я обича такава, каквато е. В профилите си в социалните медии я нарича "моето момиче". Кийли, известен журналист, обаче е решила да се отърве от килограмите, и за да изглежда добре, и заради здравето си. Успява да свали 55 кг.

Доскоро за нея беше приоритет родителството и грижата за децата пред ходенето на фитнес, но се взела в ръце и е променила видимо външността си.

Стремежът на съпругата на Пиърс Броснан да отслабне започна през последните години и тя се радваше на непоколебимата подкрепа на съпруга си на всеки етап. През този октомври вече имаше резулати и пресата започна да отбелязва победата й над килограмите Освен това Кийли имаше сериозни здравословни проблеми, като например с щитовидната жлеза, за което обвинява ресторант в Лос Анджелис. Кийли твърди, че след като е изяла тортата с моркови в кафенето, здравето й се е влошило.

В интервю преди време тя заяви, че е трудно да бъдеш съпруга на Пиърс Броснан, тъй като е огромно предизвикателство да оправдаеш очакванията на обществото.

Режимът й е достъпен в мрежата, но ето някои акценти. Рано сутринта закуска тя изпива 1 чаена лъжичка семена от сминдух, накиснат в чаша вода. За закуска хапва 1 яйце, бадеми, една чаша соево мляко.

Обядва 100 грама печени пилешки гърди или тофу, плюс чаша зеленчуци и малка чаша кисело мляко.

В 15, 30 има мини закуска от чаша зелен чай/черно кафе и една диджестив бисквита. Вечеря между 18, 30 ч. и 19 ч. 1 чаша бистра гъбена супа със зеленчуци, и чаша топло мляко с щипка куркума преди лягане. Всичко това гарнирано с много физически упражнения - загряване, клекове с отскок, планкове, разтягане и други.

Диетата включва естествени, органични храни и ястия, ограничава се приема на алкохол. Почивайте си достатъчно и участвайте в приятни дейности, които ще повдигнат настроението ви, казват още запознати с режима й.