Как съпругата на Пиърс Броснан свали 55 кг

Кийли Шей Смит беше критикувана заради пълнотата си, но днес триумфира над кантара

Обратно в новината

Коментари - Как съпругата на Пиърс Броснан свали 55 кг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки може да напълнее, не всеки може да свали... I hope you understand what I mean.. Колкото до Броснън да не забравяме, че човекът е над нещата. Първата му съпруга почина от рак на гърдата, след това почина дъщеря им от същото. Човекът предпочита съзнанието пред формата. Не кати повечето безхаберници в дира.

Вие го обърнахте на личен чат бе индиянци.

Жалко, приди мъ дървише много повече.

Диджестив бисквита? Дир, вие сериозно ли? Чудя се колко още надолу можете да слезете!

Е как, с хапчета. Няма как от диети да се отслабва

Всеки, който си мисли, че затлъстяването е поради някакви здравословни проблеми, не е в час с реалността. Ядеш - дебелееш, ограничаваш се в яденето, и се движиш достатъчно - отслабваш. Това е. Ако не беше така, в концлагерите от един милион поне статистически все щеше да има един с наднормено тегло, поради някакъв здравословен проблем, но уви...

Ако някой вярва,че 55 килограма се свалят само с ядене на семена, трева и фитнес жестоко се лъже. Моя позната се подложи на операция на стомаха при хиляди неуспешно опити и напъни. Същата история и с певицата Адел. Изрязаха ( свиха ) и стомаха и изведнъж се оказа 30 кг по - малко.

Ако има калориен дефиците - всичко е въпрос на време. Отслабването е неизбежно.

На никого не пожелавам да разбере какво е да качиш толкова килограми! Аз от 45 кг. станах 80 ,заради здравословни проблеми- щитовидна жлеза + диабет! Толкова жестокост изтърпях от "приятели" и близки! Тази жена е касметлийка ,че има такъв обичащ и подкрепящ мъж до себе си.Това е истинска любов, каквато си пожелавам с цялото си сърце. И не забравяйте ,че живота има странно чувство за хумор,не се знае дали в даден момент от живота си няма да се озовете на нейно място!

Били сме. Също знаем, че от много ядене на фафли и кофа сладолед, се качват килограми и удря в "щитовидната жлеза". А защо сме яли фафли е друга тема. Радвам се, че сте се справила с проблема си.

Жалко ,че нищо не сте " вдянали " от коментара ми! Не всички сме яли " Фафли" .Дано не ви дойде до главата да видите какво е почти да не ядеш и да не можеш да свалиш и грам! Не всички проблеми с килограмите идват от яко плюскане.

Разбирам, че сте натрупали много обида и гняв и се надявате на помощ отвън под формата на любов, но не чакайте много за това. Помислете как да се справите. Спрете кока-колата и енергийните напитки примерно, тръгнете на танци или карате. Успех.

За неразбралите - От 5г. съм с перфектни килограми- колички,фафлички и други производни не консумирам! Явно четенето с разбиране не се отдава на всеки...Какви колички и фафлички с диабет ви гонят не знам?!? Явно на масата от хората тук не са им ясни много неща,просто защото не им е стигало до главата. Жалко, живота е най- добрия учител....

Тогава какво си заревала

Обичаш да обиждаш ли бе Денице, жалко че си толкова неблагодарна, живота учи

Кой и къде обидих? И защо пък да съм неблагодарна?

За простия българин е нормално да не приема такъв тип жени, за него е важно джуките и да вървят една спирка пред нея,а бюста и две поне, нормалността е химера, а децата на тази държава са пълен провал, заради мисленето на повечето, тази двойка е абсолютен пример за семейство и то в Холивуд, така че се скрийте някъде неграмотни примати!

Шапка Ви свалям за мисленето.

Он'я ден приятел ми даде да пробвам една добавка за куродръв... Аххх му майката щях да изплющя баба :))) Мисълта ми беше, срещу 1 000 000 мога да ги мъндръсам и двамата :))))

Ми да те мандръсат хора от Африка !

Попаднах на едно видео в тубата, където обясняваха , че при много хора причината за напълтяването е кортизолът, изработван заради стрес. И тогава не помагат диети и упражнения. Премахването на стреса е важното. Тогава диетите и упражненията работят, защото новото на кортизола спада. Ако нещо й е прещракало в главата, всичко е възможно. Евала на Броснан, че не му пука за мнението на гордите слаби кранти и държи на човека до себе си.

Жалко за пичагата, с тази дама си представям какъв срам е да те виждат хората. Но явно при евентуален развод ще му смъкне доста кинти. Но трябва да се държи мъжествено и да продължава да я диша.

С тази жена е повече от 20 години и е майка на децата му. А очевидно се обичат и разбират. Явно си малък още, когато пораснеш ще разбереш.

Те са женени от 100години бе пубере!Тя е майка на децата им и тя беше красавица дълги години! Ти да не мислиш че ще си същия след 60???

Много си прав/права, много жени са майки на децата на някакъв нахилен дето митка с всяка друга, но не и с майката. Иначе се прави на съпруг.

На статиите с противоречиво съдържание нарочно правят или трудно, или почти невъзможно да публикуваш коментар, ако вече компютъра ти е влязъл в списъка с "неудобните". Изтрий го сега и това!

Браво

Изненадвам се, а може и да го е направил, да я зарязал на самотек, заради някоя тънка гугутка. Браво на жената, все пак.

Както се казва - за всеки влак си има пътници. Лично за моя влак тоя пътник е със свръхтегло и не бих го качил.

Симпатично семейство! Към автора-защо няма снимки "след" това? Сега ще се втурнат разни хора да пробват тази диета - чудо. И по-вероятно става въпрос за паунд, а не кг.

https://weightandskin.com/keely-shaye-smith-weight-loss-2021/

Хмъ?

Хейтърите могат да изпукат от завист! И Пиърс Броснан и жена му са си супер, таланливи, позитивни хора, да са живи и здрави и дал бог повече такива хора.

И без да ги е свалила, жената си я бива...

пак развалиха хубавата жена тия джендъри! сигурно са я спукали от хейт мършавите лесбо-активистки

Ми спряла да гълта… и е го в на резултата

Всеки може да свали 55кг, но не всеки може да качи толкова. : D

О, при неправилно лекувана щитовидна се качват за 0 време, дори с нормално хранене.

Този режим е драстичен и опасен, ако се спазва дълго време. Ако наистина има проблем с щитовидната, трябва пълноценно хранене, определено от ендокринолог + правилно решение. Иначе няма шанс да задържи резултатите. Иначе Кели е красавица - и слаба, и дебела. А годините не ѝ личат. На 58 е!

Не решение, а лечение, грешка.

Жената е красавица! Да е жива и здрава! Но преводът с гугълтранслейт ли е?

Съобщение до автора И редактора: "Доскоро" се пише заедно!

Прочетох мнимателно порциона. Прекрасни резултати, но с този хранителен режим не би издържала дълго. Това е нещо, като да се обречеш на вечен глад. Волята е до едно време.

Свалила е 55 и остава да свали още 55

30 фитнес са 60 минути бягане,които са 3 часа разтягане и планкове.

За отслабне е достатъчно да приемаш по - малко калории отколкото разходваш. Проблемът идва, когато трябва да се храниш и здравословно, и да се справиш с чувството за глад.

Това не е истина. Ако приемаш по-малко калории, намаляваш базалния метаболизъм и също гориш по-малко калории. Трябва да се яде по-малко като количество и брой на ден. Тогава организмът влиза в режим на кетоза (взима мазнините за енергия и ги изгаря в процес). Физическото натовараване спомага за митохондриите, но почти не спомага за загубата на тегло. Само не казвайте на фитнес инструктире, че ще умрат гладни!

И тук идва момента на здравословното хранене. Протеини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерали. Въздействието им върху метаболизма, хормоните и т.н., но като теглиш чертата ,приема трябва да е по - малък от разхода.

Още един "разбирач". Да си видял дебел и мазен концлагерист ? Физическите упражнения помагали на "митохондриите" ! Ама верно ли ? А на хормоните, на костите, на мускулите не помагат ли ? Повечето мускулна маса увеличава базовата обмяна = горене на повече калории. Отрицателен калориен баланс - това е единствената рецепта за отслабване. И самото отслабване не е ужасно трудно, трудното идва после - ако си върнеш килограмите. Ще си с намален базов метаболизъм, повишени нива на гролин (гладен си) и понижени на лептин (пак си гладен).

Да, "верно"! Първо, не е "грОлин", а "грЕлин". И второ, да, затлъстаняване е метаболитно заболяване, а метаболитни заболявания са метохондрийни! Останлото за отрациятелния баланс е вярно и дебелите концалгерисит е вярно, просто не съм решил да си разширявам първичния отговор. Темата е обширна и сложна.

Работата е движенше, решение и лишение. Решаваш да се движиш и да се лишиш от вредните неща. Лишаваш се от сладко, пържено, тестяно и газирано. Движиш се повече. Не е задължително да ходиш с колата навсякъде. Ходиш пеша. И се лишаваш не само от вредната храна, ами от вредните навици и хора. Може би не изведнъж, но с постепенно намаляване на дозата. Например някой човек ви действа стресиращо и демотивиращо. Исщати са отслабнете, а той/тя "абе виж се какър си хубав така, за какво ти е? Няма да ти отива да си слаб" или от хора тип "Ей, виж се какъв слон си станал/а, за кога ще отслабваш?" Стойте далеч от такива хора и просто изберете да сте здрави. Когато сте спокойни и не се пренавивате нещата ще се случат.

Има няколко фактора - на първо място - воля! На второ - време. На ърето - спокойствие. След това идват второстепенните - способност да си организирате времето и прочее. Никакви такива космически неща не ви трябват. Разделно хранене. 1 час активно движение всеки ден и редуциране на сладкото. В никакъв случай строга low carb диета, но ако ще ядете локолад - макс. 2 квадратчета, не целия. Поставих се на една такава диета, а шофирам постоянно, една сутрин щях да катастрофирам, едвам се добрах до крайпътна бензиностанция, кафе със захар(мразя), и джобно шокошадче и бях нов човек. Въглехидрати си трябват, но не прекомерно. И нещо много важно! Нощното хранене е табу! Яжте до максимум 4 часа преди лягане. Ако е на зор може да гризнете една ябълка ореди лягане, например.

Човек не толкова трябва да има воля, а да се радва, че тренира или там каквото прави. Тогава идва и волята тн и спокойствието.

Си бил настоятелен. Към low carb се адаптираш поне няколко седмици, не става за два дена.

С неядене, как. Освен ако не е заради някакъв здравословен проблем, хората са дебели защото плюскат като невидели. Не може порция за обяд само да е 1 кило храна...