Комикът Пийт Дейвидсън може и да се гордее, че излиза с един от най-известните модели в света - Кая Гербер, но майка ѝ топ моделът от 90-те години - Синди Крауфорд, не изпитва същото по отношение на тяхната връзка.

Вижте снимки >>

Неочакваният романс между Дейвидсън и Гербер се развива доста интензивно, но Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер, не били особено очаровани от ситуацията.

Според източник, близък до семейството, те просто се надявали всичко да отмине. Заради постоянните пътувания на Кая, свързани с работата, според тях, нещата не може ли да бъдат кой знае колко сериозни.

Синди и Ранди не се притеснявали особено, защото тя е само на 18 г. и може и да е малко наивна, но е умно момиче с глава на раменете и семейство, което внимава какво се случва около нея. Но защо семейство Гербер е против тази връзка? Пийт има няколко връзки с известни млади жени в последните месеци. През май 2018 г. той започна да излиза с Ариана Гранде, а през юни дваната вече бяха сгодени, а той си дори си татурира инициалите ѝ. Няколко месеца по-късно, през октомври, годежът бе развален и той продължи напред с Кейт Бекинсейл. През април 2019 връзката им приключи, а сега той излиза с Кая.

Според източник на HollywoodLife той не се виждал като човек, практикуващ серийна моногамия, а по-скоро се опитвал да намери жената на живота си.

Пийт и Кая са заедно от няколко седмици, а за връзката им се заговори, когато бяха забелязани той да напуска апартамента ѝ в Ню Йорк.