Според редица задокеански издания, следящи отблизо живота на популярните личности, Дженифър Лопес и Бен Афлек подготвят грандиозна сватба, която трябва да се състои в края на предстоящото лято. Онова обаче, което вълнува техните почитатели дори повече от самата церемонията, е дали този път холивудските актьори ще имат бъдеще като съпруг и съпруга, тъй като навремето доброволно се отказаха от него, при това едва на няколко крачки от олтара. Ето защо, опитвайки се да открие отговор на този въпрос, американското сп. "Shape" се свърза с астролога на знаменитостите Лиса Стардъст, която се допита до звездите. Според нея повторният годеж на двойката съвсем не е изненадващ, поне за онези, които практикуват нейната професия.

"Техните натални карти не само се отразяват взаимно, но свидетелстват за двойка, таяща обич и уважения един към друг", каза тя пред списанието. "В свят, пълен с хора, Джей Ло и Афлек винаги ще се свързват, ще се смеят заедно и ще споделят мечти. Нещо повече, това, че са поддържали връзка през годините преди събирането си далеч не е странно, тъй като рождените им карти копнеят за контакт."

Вижте снимки на Бенифър >>

По думите ѝ годениците имат Слънце в Лъв и Луна в Скорпион, което свидетелства за факта, че "са сродни души, чиито чувства нарастват с времето". Освен това "събирането им е било предопределено и техният годеж е бил в благоприятно време".

"За да обобщим всичко, според звездите, те са идеално съвпадение", категорично заявява жената.

Снимка: Getty Images

"И двамата изглеждат по-зрели и по-мъдри в отношенията си, отколкото бяха преди години", уверява експертът, заявявайки, че в личен план не ги очакват никакви трусове. "Звездите казват, че те ще се задържат заедно, понеже са обречени винаги да се търсят един друг. Между тях има истинска любов, която ще цъфти през цялото време, развивайки се дори в следващия им живот, тъй като са сродни души. Наистина няма нищо по-удивително и истинско от два влюбени лъва", заключва тя.

Лопес и Афлек възобновиха романса си преди почти една година, а преди няколко седмици стана ясно, че артистът, превъплътил се в Батман, отново е поискал ръката ѝ. Наскоро източник, близък до тях, разкри пред "Hollywood Life", че бъдещите младоженци подготвят още по-пищна сватба от тази, с която навремето се разминаха.

"Бен и Джен искат грандиозна церемония и няма да се задоволят с нищо по-малко от това. Можете да бъдете сигурни, че не възнамеряват да пощадят средства по пътя към реализирането на това желание", твърди запознатият. "Дори да си кажат "Да" единствено пред очите на техните семейства, те желаят да го сторят по време на огромно тържество", казва той, допълвайки, че децата им ще бъдат част от събитието, изпълнявайки важни роли в него.

Снимка: Getty Images

Малко преди това носителката на награда "Грами" как нейният партньор ѝ е задал големия въпрос.

"Представяли ли сте си някога, че най-голямата ви мечта може да се сбъдне?", започна тя.

"Една вечер, докато бях на любимото си място на земята (във ваната), моята прекрасна любов ми предложи брак. Бях напълно неподготвена и просто го гледах в очите, като се усмихвах и плачех едновременно, опитвайки се с всички сили да се опомня, че след 20 години това се случва отново, буквално нямах думи и той каза: "Това "да" ли е?" Аз казах "ДА", разбира се, че е "ДА".

Тя продължи: "Усмихвах се толкова широко и сълзите се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова щастлива. Не беше нищо изискано, но беше най-романтичното нещо, което някога съм си представяла... просто една тиха съботна вечер у дома, двама души, които си обещават да бъдат винаги един до друг. Двама много щастливи хора. Които получиха втори шанс за истинска любов", завърши Лопес.

Певицата споменава и годежния си пръстен със зелен диамант, като написа:

"Зеленото винаги е било моят щастлив цвят и сега със сигурност винаги ще бъде."

Снимка: Getty Images

Афлек и Лопес започнаха да се срещат през 2002 г., след като се запознаха на снимачната площадка на продукцията "Трудна свалка". Едва няколко месеца по-късно - през ноември, той ѝ предложи брак с пръстен "Harry Winston", украсен с рядък розов диамант, чиято стойност бе 1,2 милиона щатски долара. На следващата година обаче, дни преди церемонията, насрочена за септември, двамата отмениха венчавката си, а в първите дни на януари 2004 г. официално потвърдиха, че вече нямат нищо общо. Повторният им романс започна преди около година, когато папараци ги заснеха как се возят заедно в автомобил из улиците на Лос Анджелис. По-късно певицата и актьорът прекараха едноседмична ваканция в курорта "Yellowstone Club", разположен в щата Монтана. Тогава изданията категорично отсякоха: "Бенифър се завърна" и бяха напълно прави.