56-годишният актьор и настоящ директор на столичния Сатиричен театър - Калин Сърменов, познат с участията си в "Седем часа разлика" и "Лили Рибката", след няколко месеца ще става дядо. Хубавата новина съобщи дъщеря му Дария, качила наскоро в своята лична Инстарам страница кадър, който е заснела в огледалото на асансьорна кабина.

На изображението, събрало стотици харесвания, тя позира с маска на лице, облечена в спортен панталон и бяла тениска с черен надпис "Винаги гладна, никога сита", изпъната от наедрялото ѝ коремче. Визията ѝ се допълва от червени кецове и слънчеви очила със златисти стъкла.

Вижте кадъра >>

"Животът ми ще бъде такъв", написа тя, след което цитира посланието, изписано на дрехата ѝ, но не разкрива нито в кой месец е, нито какъв е полът на бебето.

Под фотографията редица нейни приятели и последователи ѝ честитиха радостната вест, като коментарите им бяха изпълнени и с комплименти за начина, по който изглежда.

Дария и съпругът ѝ Александър Илиев се ожениха миналата година в разгара на жаркия сезон. Младоженците вдигнаха две пищни церемонии, с които официално се врекоха в любов един на друг. Една от венчавките премина в 200-годишната църква в кв. "Василико", Царево, водена от Западно и Средноевропейския митрополит Антонии, след което гостите, наброяващи над 300 души, поеха към морския курорт Лозенец, където се състоя тържеството.

Още на 12-годишна възраст наследницата на Калин Сърменов заминава сама за австрийската столица Виена, където учи и живее в пансион. Една от нейните страсти е японската култура, ето защо именно там по-късно тя следва магистратура.