След като беше потвърдено, че Кание Уест и половинката му Бианка Ченсори официално са женени, близък до двойката разкри, че те са сключили брак "по религиозни причини". Музикантът бил категоричен, че ще се въздържа от секс, докато с любимата му официално станат съпрузи.

Припомняме, че след месеци гадаене от страна на медиите и феновете на Кание, най-накрая стана ясно, че той в действителност е женен и че основната причина за това било желанието им да "бъдат интимни".

"Кание определя Бианка като своя муза и обича да я облича", споделя приятел на певеца, допълвайки, че 46-годишният носител на "Грами" е "много влюбен и вдъхновен" от 28-годишната си съпруга.

Всичко около бракосъчетанието на двойката будеше мистерия, тъй като никъде нямаше официален документ за това. Оказа се, че Кание и Бианка са се оженили с лиценз за "поверителен брак" в Калифорния, което означава, че той не става публично достояние. Именно заради липсата на каквито и да било документи доведе до слуховете, че двойката не е имала истинска брачна церемония.

View this post on Instagram

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

Според информацията подобна церемония не изисква посещение в съда и на нея не е нужно да присъстват свидетели. Тя се е състояла на 20 декември 2022 г., само месец след като Кание и бившата му съпруга Ким Кардашиян финализираха бракоразводното си дело.