Само дни след като рапърът Кание Уест беше посочен като заподозрян за побой след инцидент в Лос Анджелис, нов доклад твърди, че той всъщност е ударил грешния човек.

46-годишният рапър бил в хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис, където влязъл в разправия с мъж, за когото приятелката му Бианка Ченсори твърдяла, че я е нападнал.

Сега в онлайн изданието TMZ се появи нов доклад, в който се твърди, че Уест е ударил единият от братя близнаци, собственици на множество барове и ресторанти в Лос Анджелис... добавяйки, че Уест всъщност е ударил грешния брат.

Близнаците са Марк и Джони Хюстън, които притежават топ заведения в Лос Анджелис като No Vacancy, Good Times at Davey Wayne's, Black Rabbit Rose и Break Room 86.

Кание и Бианка твърдят, че Ченсори е била блъснала от единия от братята. Свидетели обаче твърдят, че няма доказателства в подкрепа на тези твърдения, като източниците на TMZ наричат ​​обвиненията на Ченсори "напълно неоснователни и неточни".

Малко след това Уест се приближи до масата, на която седял единият от братята, за да се изправи срещу мъжа, като в крайна сметка го удари с юмрук в лицето. Оказало се обаче, че музикантът е ударил другия близнак, а не този, който се блъсна в приятелката му във фоайето.

Към момента не е ясно кой от близнаците се е натъкнал на Ченсори и кой в ​​крайна сметка е бил ударен от Уест. Рапърът напуснал хотела след инцидента, много преди полицията да пристигне и така не се стигнало до разпит на място.

Води се разследване, което ще бъде изпратено на градската прокуратура за проверка и скоро ще стане ясно дали ще бъдат повдигнати официални обвинения.

Въпреки че не са намерени доказателства, екипът на Уест е категоричен, че Ченсори е била нападната тази нощ.

"Това беше физическо, сексуално посегателство и всеки опит да се подкопае сериозността на случилото се е отблъскващ и подъл", каза един от представителите на Кание в изявление.