Рано или късно всеки минава през труден период. И Карди Би не е изключение.

В интервю певицата разкри, че е "изгубила себе си" вследствие на множеството критики, които получава. 31-годишната жена сподели, че хейтът към нея се увеличава ежедневно.

"Усещам, че губя себе си. Чета множество лоши коментари по свой адрес. Страхувам се да продължа да правя музика, страхувам се да издам нов албум", коментира Карди.

По нейни думи миналата година била слаба за нея.

"Тогава почти не пусках музика. Просто се страхувах. Страхувах се да изляза навън, да се срещам с хората, да правя всяко едно иначе нормално нещо", добави. Тя призна, че откакто е известна животът й е предимно онлайн. "И преди бях много активна там. Говорех за множество наболели теми, политика, и какво ли не. Сега не искам да говоря за това, защото се страхувам, че ще ме коментират дълго, изморена съм."

Вижте снимки на Карди >>

Тя осъзнава, че се е отдръпнала за всичко и именно поради тази причина наскоро дори се извини публично на феновете си в Инстаграм. "Искам да се извиня публично на всички мои почитатели, че не съм толкова активна вече. Просто изгубих себе си", гласеше речта й. "Искам да се извиня ако последно време не звуча искрена или че не давам всичко от себе си, старая се да се променя".

Междувременно в скорошното интервю заяви, че макар тези тревоги, които изпитва и проблеми със сигурността, все пак е подготвила албум, втори подред в кариерата й. За Карди може да се каже, че е първата жена рапър, която спечели "Грами" за най-добър рап албум на 61-вите годишни награди.