Карди Би потвърди, че двамата с рапъра Offset (Офсет) са наистина разделени.

По-рано певицата заяви в Instagram, че "не мисли", че сегашният ѝ съпруг ѝ е изневерявал, но и не се интересува да знае истината. "Не ми е интересно да разбера, защото отскоро съм сама", каза тя на последователите си. "Просто не знам как да го кажа на света", допълни.

В профила си само предположи, че мъжът, от когото има дете е имал "вземане-даване" с жена, чието име според изданието "Page Six" e Крисчън Рок, но очаква с нетърпение да започне новата година на чисто. "Искам да започна 2024 г. свежа", каза Карди. "Любопитна съм за ново начало. Вълнувам се".

За изневяра от страна на Off с тази жена се говори от три години насам. Въпреки това рапърът все отричаше да е имал нещо общо с нея. "Никога не съм говорил или докосвал тази дама", написа през 2020 г. той в Туитър.
Що се отнася за краха на връзката между Карди и бившият член на група Migos - за това се говори отскоро, след като изпълнителката на "Bodak Yellow" подхрани спекулациите, като сподели загадъчни съобщения за това, че дава приоритет на себе си. "Уморена съм да защитавам чувствата на хората. Трябва да поставя себе си на първо място".