Изневерила ли е Карди Би на Offset?

В понеделник 30-годишната дива отговори на изтритото от по-рано през деня стори в Instagram на съпруга си, което гласеше: "Жена ми е... изневерила на мен, всички знаете как се чувствам."

От своя страна изпълнителката на "I Like It Like That" зададе тон в Twitter с първия куплет на песента "I Should Have Cheated" на Keyshia Cole.

"Първо, нека кажа, че не можеш да ме обвиняваш за всичко, за което вината е изцяло твоя. Виждам, че ти е лесно да ме обвиняваш за всичко!"

Карди също така се обърна към съпруга си с думите: "Моля те, момче, спри да се държиш глупаво. Не си играй с мен. Това е всичко, което ще кажа."

"Махай се оттук, n****. Не можеш да говориш сериозно", продължи тя.

Това не е първият случай, в който двойката се сблъсква с обвинения в изневяра, припомня "People". През януари 2018-a, два месеца след като предложи брак на Карди, Offset попадна в центъра на скандал, след като се появиха видеоклипове, показващи как той е в леглото с няколко жени.

Въпреки че отказа да коментира за това в интервю за "Rolling Stone", рапърът напомни на репортера, че това е неговият "истински живот". "Това не е никакъв концерт. Това не е никаква игра, разбирате ли какво искам да кажа?"

От друга страна, Карди избра много по-директен подход, като написа в Twitter мнението си по въпроса. "Не, не е правилно един човек да изневерява... Но какво искате да направя?", написа тя. "Това се случва на всички и на мен също, на теб също... Хората се справят по различен начин."

През февруари 2018 г. в интервю за Cosmopolitan тя разказа за предполагаемата изневяра на тогавашния си годеник. "Знам, че изглеждам добре, знам, че съм богата, знам, че съм талантлива", започна тя. "Знам, че мога да получа всеки мъж, който искам - всеки баскетболист, футболист. Но искам да си решавам проблемите с моя мъж и да не ми се налага да обяснявам защо".

Родената в Ню Йорк певица също така критикува медийното внимание към личния ѝ живот.

"Аз не съм ваша собственост", каза тя пред списанието. "Това е моят живот... Ще отделя време и ще взема решение за себе си. Не е правилно това, което той направи - но хората не знаят какво съм направила аз, защото не съм ангел". Няколко месеца по-късно, на 20 септември 2017-а, двойката сключи брак в Атланта. Пет дни преди третата годишнина от сватбата им през септември 2020 г. изпълнителят на "Bodak Yellow" подаде молба за развод - която по-късно оттеглиха - на фона на нови обвинения в изневяра.

"Всеки има проблеми", сподели Карди за Vogue през 2020 г. относно решението си.

"Аз вярвам в прошката. Молих се за това. Аз и съпругът ми се молихме за това. При нас дойдоха свещеници. И просто стигнахме до разбирането, че сме ние срещу света. Той ме подкрепя за всичко, аз го подкрепям за всичко, така че когато изневеряваш, предаваш човека, който те подкрепя най-много", продължава тя. "Защо би го направил? Ние стигнахме до ясно разбирателство. За мен моногамията е единственият начин. Ще те пребия, ако ми изневериш".

След като се помириха за първи път, те посрещнаха първото си дете - Кълчър Киари, която сега е на 4 години. Двамата имат и син - Уейв Сет.