Героите на Сара Джесика Паркър и Крис Нот от хитовия сериал "Сексът и градът" изглеждаше, че са се разделили, като се има предвид поведение на героинята Кари на снимачната площадка миналия месец.

Тийзър към сериала>>

Но преди дни Сара Джесика Паркър и нейният екранен съпруг Крис Нот, отново бяха забелязани заедно в Ню Йорк, докато снимат сцена за продължението на "Сексът и градът" озаглавено "And Just Like That".

В сцената двамата актьори се смееха и се държаха за ръце, докато играеха ролята на Кари Брадшоу и Тузара, само седмици след като Кари беше видяна в интимна близост с Джон Тени. Появиха се кадри от снимачната площадка, на които Паркър се целува с Джон Тени пред входната й врата.

Феновете бяха шокирани да научат, че Кари може да се е разделила с голямата си любов, след тези кадри с Джон Тени.

В момента се знае малко за 59-годишния Джон, като дори все още не е обявен героя му, но изглежда, че той е застанал между Кари и любимия й мъж.

Сара Джесика Паркър ще се появи на корицата на изданието на Vogue през декември и там даде интервю, фрагменти, от което вече се тиражират. Тя говори за негативните забележки в социалните мрежи относно сивите й коси и начинът, по който изглежда.

"Имам чувството, че хората не искат да сме напълно наред, сякаш се радват, че ни боли от това, което сме днес. Независимо дали избираме да остаряваме естествено и да не изглеждаме перфектно. Знам как изглеждам. Нямам избор. Какво да направя по въпроса? Да спра да старея? Да изчезна?", заяви актрисата.

Почитатели на култовия сериал изказват опасения относно новите епизоди и до колко ще са интересни, тъй като сега в екипа не присъства един от авторите на историята. Продуцентът Дарън Стар е създателят на "Сексът и градът", както и на хитовия в момента "Емили в Париж", в който главната роля е поверена на Лили Колинс, дъщеря на Фил Колинс.

"And Just Like That" е написан и режисиран от Майкъл Патрик Кинг, който също е работил и върху "Сексът и градът". Дали ще се справи без Дарън Стар ще стане ясно другия месец по HBO Max. 

Крис Нот и Сара Джесика Паркър се целуват на премиера на "Сексът и градът" през 2000 г.

Снимка: Getty Images

Съвсем наскоро Сара Джесика Паркър отвори вратите на жилището на Кари Брадшоу в Ню Йорк, като това се случи в чест на завръщането на сериала.

Снимките на сериала текат в момента в Ню Йорк с обявения до момента допълнителен актьорския състав в лицето на Сара Рамирес (Анатомията на Грей), Сарита Чоудхури (Кама сутра: приказка за любовта), Никол Ари Паркър (Буги нощи) и Карън Питман (The Morning show). Ще видим и познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и разбира се, Крис Нот като Тузара. "Просто ей така..." запечатва и последната роля на обичания актьор Уили Гарсън, който успява да се въплъти като в Станфорд, макар и само в един епизод.

Снимка: HBO GO