Меган Фокс и Machine Gun Kelly са една от новите скандални двойки знаменитости. По повод на празника на любовта, много известни личности засвидетелстваха любовта си със снимки и постове с цветя, признания колко са щастливи заедно и прочувствени послания в социалната мрежа. Но не и Machine Gun Kelly. Той публикува пост, в който признава, че носи кръвта на своята "Bloody Valentine" в огърлица на врата си.

Постът на музиканта е придружен от два емотикона - на нож и капка кръв.

Вижте снимки на двойката >>

Това е доста нестандартен начин да покажеш любовта си към някого, но както вече споменахме, Меган Фокс и MGK са всичко друго, но не и тривиални. Актрисата също отправи послание към Machine Gun Kelly по повод Деня на влюбените, макар че то е далеч по-поетично от неговото.

Меган Фокс и рапърът се запознаха и се влюбиха безумно един в друг на снимачната площадка на трилъра "Midnight in the Switchgrass" през март миналата година. И макар че излизането на филма бе отложено заради пандемията, нищо не можа да отложи любовта между Меган и Колсън Бейкър (както е истинското име на Machine Gun Kelly).

През месец май 2020 сексапилната актриса се появи във видеоклипа на музиканта - "Bloody Valentine" и двамата потвърдиха официално, че са заедно. С появата им на червения килим по случай Американските музикални награди двойката не остави и грам съмнение в публиката, че са влюбени и щастливи заедно. И не са само приятели, както може би се бе надявал съпругът на Меган Фокс - Брайън Остин Грийн. Скоро след това Меган Фокс подаде молба за развод с Грийн, с когото имат три деца и се впусна в необузданата и явно "кървава" любов с новата си половинка.

Снимка: Официален профил в Instagram

В миналото стъкленици с кръвта на партньора си като огърлица на врата носеха и Анджелина Джоли и бившият ѝ съпруг Били Боб Торнтън, докато бяха женени между 2000 и 2003 г.

Getty Images/Guliver Photos