До пристигането на месец юни остават само няколко дни, но времето навън все още по нищо не подсказва, че лятото се задава на хоризонта. Напротив, ниските за сезона температури, придружени от честите превалявания от дъжд, носят със себе си усещането, че вместо да се приближават, плажните дни всъщност се отдалечават.

Въпреки това, предвид факта, че през последните два месеца хората в България бяха пленници на собствените си домове, (а благодарение на доскоро вардещите движението КПП-та - и на градовете) сега мнозина стегнаха багажа си и се го натовариха в автомобилите си, потегляйки към Черноморието. Да, дори враждебния майски климат не е в състояние да изплаши пътуващите към курортите по крайбрежието, решили да сменят пейзажа.

Именно натам пое и Катерина Евро, добила популярност у нас още през 1982 г. с участието си във филма "Оркестър без име", която наскоро публикува в своя личен Инстаграм акаунт селфи с Таня Тончева - половинката на сина ѝ Александър Кадиев.

Вижте кадъра >>

"Със снаха на море е най-добре", гласи посланието към кадъра, на който двете дами се усмихват щастливо и лъчезарно към обектива.

Катерина със своята внучка

Снимка: Официален профил в Instagram

"Такива хубави отношения като вашите са дар, който не всеки получава", е написала към изображението една от последователките на актрисата в социалната мрежа.

Факт е, че между двете жени съществува силна връзка. В свое интервю от края на миналата година танцьорката споделя, че майката на любимия ѝ я е приела в първата секунда, в която са се видели. В разговора Таня издава, че се е срещнала със свекърва си на обяд, който Катерина, като образцов домакин, сама е приготвила. Тогава, още с влизането в къщата ѝ, актрисата е прегърнала топло избраницата на своя наследник, карайки я да се чувства уютно в дома ѝ.

От онзи миг Евро не спира да помага на Точнева с каквото може, а след загубата на майка ѝ, тя е нейна стабилна опора.

"Никога няма да мога да я заместя, защото майката е една-единствена, но ще се постарая да мога да ти дам майчина любов. Ще те подкрепям!", казва на Таня в онзи тежък миг звездата от "Равновесие".

Катерина със сина си Александър

Снимка: Официален профил в Instagram