Николета Лозанова и Галена изненадаха своите почитатели с неочаквана обща фотосесия, представяща новите продукти от козметичната марка на половинката на Ники Михайлов - "NL Beauty", за която двете застанаха пред обектива на Коко Кръстев. Въпреки че основният акцент на снимките би трябвало да падне върху грима им, вниманието на почитателите на популярните дами бе привлечено от визуалната прилика между тях.

Потребителите на социалната мрежа, където се появиха кадрите, изказаха мнение, че разликите между певицата и плеймейтката са толкова минимални, че между тях спокойно може да има роднинска връзка. "Като сестри са", единодушно заключиха те.

Вижте снимки >>

"Не различавам коя коя е", пише една от фенките им.

"Еднакви очи, еднакви носове, еднаква коса", включи се друг.

"Толкова красиви, като близначки", допълва трета.

На изображенията изпълнителката на "100 живота" и бившата водеща на предаването "Папараци" са облечени в сходни тоалети, подчертаващи техния горещ сексапил. Роклите им, които въпреки своята дължина разкриват много от плътта им, са обсипани в множество камъни, проблясващи под светлините на прожекторите, насочени към тях.

"Когато всички звезди на небето блестят на тялото ти", гласи посланието, съпровождащо една от публикациите им в Инстаграм.

Дрехата на Ни Ло се отличава с висока странична цепка, стигаща чак до нейната талия, разкриваща целия ѝ крак, като междувременно ясно показва на зрителите, че моделът не носи бельо отдолу. Деколтето ѝ обаче е далеч по-скромно от това, с което разполага облеклото на звездата от "Пайнер". Полите и на двете, които се спускат чак до земята, са напълно прозрачни. Цялостната им визия се допълва единствено от сребристи сандали на висок ток с тънки каишки.