Дъщерята на Синди Крауфорд - Кая Гербер, която уверено върви по стъпките на майка си в областта на модата, публикува провокативна снимка в своя Инстаграм профил, с която напълно опроверга слуховете за бременност.

Преди часове красивата 18-годишна моделка сподели кадър, на който е в черен цял, но силно изрязан бански и с мокра разрошена коса. В

Вижте кадъра >>

В края на януари Кая бе споделила снимка, с която намекваше, че е бременна, но съвсем скоро след това тя взе участие в модните ревюта на редица марки, представили своите нови колекции на Седмицата на модата в Ню Йорк, Париж и Милано.

Манекенката има и доста кадри в социалната мрежа, на които е по бански или по бельо, така че ясно си личи, че е в прекрасна форма.

Слуховете за бременността на Кая Гербер се появиха в началото на тази година, след като няколко чуждестранни издания писаха, че дъщерята на Синди Крауфорд и нейният приятел Пийт Дейвидсън дори са се оженили тайно и е много вероятно да чакат дете.

Най-съмнителна обаче бе снимката на красавицата, койяо бе публикувала в сторито си в Инстаграм и на която бе с леко изпъкнало коремче, държейки книгата "Как да станеш майка за една минута" и коментара "Вниквам в това".

Снимка: Официален профил в Instagram

След това обаче не се появиха никакви доказателства или потвърждение за бременността на Кая. Тя и Пийт дори не са засичани заедно наскоро. И към днешна дата не е ясно дали все още имат връзка, или Кая е продължила напред, посвещавайки се на модната си кариера, която, ако съдим по всички дефилета на най-известните модни марки, в които участва, върви повече от добре.