Травис Скот отрупа дома на Кайли Дженър с рози дни преди рождения ѝ ден. Розите са придружени от бележка, в която той ѝ казва, че романтичният жест бележи само началото на неговите дарове.

Вижте снимки >>

Риалити звездата ще навърши 22 години на 10 август, но вече получи ранен изненадващ подарък от 28-годишния си приятел Травис, от когото има 18-месечна дъщеря Сторми. Прибирайки се вкъщи, Кайли установява, че подът в дома ѝ е покрит с хиляди червени рози. В заснето от нея видео се вижда, че Сторми пълзи върху венчелистчета на рози. В началото на клипа Кайли държи в ръка картичка, върху която е написано:

"Честит рожден ден! Това е само началото. Обичам те!"

Макар че до събитието остават няколко дни, тя вече има много планове във връзка с него. Наскоро стана ясно, че е наела яхта на стойност 250 милиона долара, за да може на борда ѝ да отпразнува рождения си ден заедно с членове на семейството си и приятели, съобщава "Контактмюзик", цитиран от БТА.

Освен Кайли, сред присъстващите на луксозната яхта, която ще плава в Средиземно море, вероятно ще са майка ѝ Крис Дженър, както и полусестрите ѝ Кортни, Ким и Клои Кардашиян. Кайли вероятно ще покани също бившия приятел на Кортни Кардашиян - Скот Дисик. От него Кортни има три деца - 9-годишния Мейсън, 7-годишната Пенелъпи и 4-годишния Рейн. Сред присъстващите вероятно ще бъде и приятелката на Кайли и Кортни, 20-годишната София Ричи.