Взривоопасна и огнена е новата фотосесия на Кайли Дженър, заснета изцяло в червено. Риалити звездата, която е само на 22, а наскоро продаде мажоритарния дял от козметичната си компания за сумата от 600 милиона долара на моден гигант, а през миналата година дори бе обявена от Forbes за най-младата милиардерка, която сама е спечелила състоянието си.

Кайли винаги е била провокативна и е споделяла свои секси снимки, но сякаш след раздялата си с рапъра Травис Скот, с когото имат дъщеричка - Сторми, звездата направо не може да бъде спряна.

В профила ѝ в Инстаграм всеки ден излизат нови и все по-предизвикателни снимки, на които Кайли крие все по-малко.

А последната ѝ фотосесия, отново заснета с цел реклама на козметичната ѝ марка, е изцяло в червено и оставя Дженър само по панделка или по мини латексова рокля, отново в огнения цвят.

Вижте снимки >>

Няколко дни преди това пък звездата пак нагорещи страстите, публикувайки снимки по изрязан бански и както последователите ѝ правилно отбелязаха в коментарите към тях "Тя атакува отново".

Не знаем какво иска да постигне Кайли - да популяризира още повече козметичната си марка, да събере още повече последователи в социалната мрежа, или да привлече погледа на следващия мъж в живота си...

Кайли Дженър и Травис Скот бяха заедно около две години и половина. Тяхната дъщеря Сторми ще стане на две години през февруари 2020 г. Когато се разделиха в началото на октомври тази година, близки до двойката твърдяха, че това е само временно, но после се появиха слухове, че Кайли се среща с Дрейк. Никой от тях не направил такова признание до този момент.