Кели Кларксън разкри за първи път, че е взимала антидепресанти, за да преживее развода си с Брандън Блексток.

41-годишната певица и водеща на "Шоуто на Кели Кларксън" сподели, че не е могла да спре да плаче по време на срещата с терапевта си. "Погледнах го и просто не можех да спра да плача, и си казах, че трябва да я отменя за друг ден", каза тя в подкаста на Уил Ферел.

"И това бе едно от онези неща, при които наистина трябваше да загърбя гордостта си и всички проблеми от детството си, независимо от какво", допълвайки още, че е била на лекарства в продължение на два месеца. "Работата ми бе такава, че в момента просто не мога да се усмихвам повече. Не съм щастлива и имам нужда от помощ ...и това бе най-доброто ми решение. Нямаше да се справя без тях."

Кларксън и Блексток се ожениха през 2013-а, но седем години по-късно изпълнителката на "Breakaway" подава молба за развод, който е финализиран през март 2022-а. Двамата имат дъщеря на 9 години и син на 7, припомня "People".

Разводът, който преживя пък послужи за вдъхновение за албумът й "Chemistry". За него Кели сподели, че се е наложило да размени някое друго съобщение с бившия си.

"Това е много лично. А аз винаги съм издавала такъв тип музика", обясни по-късно тя. "Мисля, че когато имаш деца, някак си се замисляш какво правиш. Така че бях много селективна по отношение на песните, които избрах за албума", заключи поп дивата.