Коментари - Кели Кларксън: Ако не бяха антидепресантите, никога нямаше да преживея развода с бившия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете и снимката, че и ние ще се наложи да минем на антидепресанти!

С две здрави деца и няколко милиона в сметката, голям рев, голямо чудо. Те тия в Щатите пият антидепресанти и за счупен нокът. Я питай Ваня от Люлин 3 как се справя със син аутист, дъщеря с дефицит на вниманието и 320 деЦки, дето бившия не й ги плаща. Тя дали пие антидепресанти?!

Пие, със сигурност, или поне успокоителни. Или пие алкохол. Като човек, който отглежда дете със специални потребности, ще кажа, че не е нужно да имаш проблемни деца, за да се сринеш. Може да е много незначително нещо или голяма лична травма. Стъпката от нормалност до лудост е много малка и се проявява много често в абсолютно спокойни дни. Така че, грижете се за психиката си и не се подигравайте на другите изпаднали в беда.

Богатите са най-депресирани и най-много се оплкават....

Сухоземен кит...

Този сайт изтъпява ат ден на ден, що не се видим в някое заведение и да си поговорим.

Макдоналдс ли е бил основният антидепресант или е взимала и таблетки - кюфтета ?

Антидепресантите забавят метаболизма. Така се влиза в порочен кръг: хем тялото не обработва достатъчно бързо проетата храна, хем човек се храни повече, защото изпитва глад поради забавено усвояване на храната.

Ми, да беше отслабнала малко, може би нямаше да я изоставят...

вика на кюфтетата антидепресанти...

Аз нещо май съм улав, ама нали самата тя е подала докуенти за развод, неразбирам от какво се оплаква.

Между другото, вчера чух албумът chemesty и е невероятен! Толкова е жалко, че е трябвало да премине през това с две малки деца, за да може да създаде толкова невероятни песни. Обезателно чуйте lighthouse и rock hudson. https://youtu.be/eezWXJKJJG8 https://youtu.be/Q50ooAsCahg

Богата е като крез (45 млн.$), защо не си вземе почивка и да разпусне на някои екзотични места? Да си наеме източни инстуктори: йога, тай чи, аюрведа... Но вместо това се е обърнала към фармацията и надмина Адел по заслоняване. Сега вече ще е много трудно да сваля. А може и да има вътрешни увреждания от лекарствата.

Много ги разбираш ти нещата. Депресията е сериозно заболяване, не се оправя с "да идеш на почивка" или "да излезнеш да се разходиш малко".

Как пък все най-богатите са най-депресирани и опищяват социалните медии, правейки се на жертви....