Кейт Бекинсейл определено знае как да събуди фантазията и възхищението в Инстаграм последователите си. Този път го направи със секси гола снимка, на която е само по дантелени бикини и свенливо е прикрила гърдите си с ръце.

Вижте кадъра >>

Снимката е черно-бяла и на нея Кейт е седнала на стол, дългите ѝ крака са на преден план, а самата тя бива обгрижвана от двама професионалисти, които нанасят последни щрихи по грима и косата ѝ.

Публикацията на актрисата в социалната мрежа е харесана от много от феновете ѝ, сред които и нейни колеги.

Преди няколко дни Кейт Бекинсейл пусна и друга много силна снимка в Инстаграм профила си, с която искаше де увери феновете си, че не е пострадала при мащабните пожари в Калифорния.

В този пост Кейт казва, че е добре и благодари на всички, които са ѝ помогнали и са се поинтересували дали е добре.

"Благодаря на всички, които се отзоваха, изпращам любов и надежда на всички хора, които излязоха от къщите си в 3 през нощта... и най-вече на Дейвид и Дороти, които можеше и да не си спомнят, че не мога да шофирам, но си спомниха. Както и на всички, които ми предложиха подслон, макар да знаят, че "вървя" с четири животни, като едно от тях е котка с епилепсия. Вие сте истински ангели, хора. Толкова съм ви благодарна!", пише Бекинсейл.

За щастие звездата не е пострадала при пожарите и вече е в чудесна форма, а и в настроение за по-палави снимки.