Кейт Мидълтън получи предложение да си сътрудничи с един от популярните диджеи на електронната сцена, съобщава "The Sun". 

Изданието пише, че Мидълтън най-вероятно ще си партнира с Jax Jones, който е работил с някои от най-големите имена в британската музика, включително Jess Glynne, Mabel и Calum Scott, Кайли Миноуг, Ед Шийран и Майли Сайръс. Сега артистът е на път да осъществи най-голямото партньорство в кариерата си - и не с кого да е, а със съпругата на принц Уилям - Кейт. В разговор с "The Sun" Jax (Джакс) разказва, че принцесата на Уелс е била съгласна да заснеме видео, което да бъде излъчено на следващите му концерти.

Тимусин Лам, както е истинското му име, казва пред изданието, че неговият екип се е свързал вече с кралската особа. Той си представя проектът да е "специална визуализация", с участието на Катрин.

"От нейна страна казаха, че са готови. Но все пак все още договаряме някои неща. Не можеш просто да извадиш телефона си и да я снимаш. Тя има огромен екип, който работи за нея и всичко трябва да е изпипано", разказва Jax, който изрази надежда: "Ако и Уилям участва, ще е повече от прекрасно". Артистът се среща за пръв път с Кейт, след като изнася концерт на юбилея на покойната кралица Елизабет II през пред Бъкингамския дворец през 2022-а. 

Преди година пред медиите той заяви, че срещата им му отворила много врати и той смята да се възползва от шансовете си. "Те са много мили и гостоприемни. Да ме помолят да участвам бе истинска чест."

Вижте снимки на Jax Jones >>

По негови думи освен мили и гостоприемни, са и предразполагащи. "Толкова се притеснявах, но те ме успокоиха", казва.

Както споменахме, диджеят е работил с много звезди. Когато се сблъсква с Кайли Миноуг зад кулисите на "Capital FM's Summertime Ball", той признава, че е бил толкова притеснен, че не е искал да се качи, за да я заговори. По-късно явно успява, защото прави ремикс на последния й сингъл "Padam Padam". "Беше ме срам да говоря с Кайли, тя е суперзвезда", признава си Jax. "Мисля, че тя е невероятна и абсолютна икона", категоричен е той.

И макар да е срамежлив по душа, със сигурност диджеят не е пристрастен към това да си партнира с най-големите имена в бранша. "Открих, че когато работиш с и за други хора, е по-важно качеството на продукта, който издаваш, а не името, с което работиш."

Иначе той е свирил по цял свят. Става известен през 2014 г. с участието си в сингъла на Дюк Дюмон "I Got U".

От 2015-а влиза в чартовете на класациите с песните, които прави, а няколко години по-късно основава звукозаписната компания - "WUGD".

Снимка: Getty Images