Преди броени дни, докато бе на благотворително събитие, Кейт Мидълтън сподели, че най-малкият ѝ син Луи вече говори и иска навсякъде да бъде с нея. Сега херцогинята на Кеймбридж сподели пред популярната кулинарна авторка Мери Бери, по време на коледното парти "A Berry Royal Christmas", кои са били първите думи на малкия принц.

Вижте снимки >>

"Една от първите думи на Луи беше Мери, тъй като точно на неговата височина е рафтът с всичките ми готварски книги", казва Кейт. Тя признава, че 19-месечният Луи дори би познал Мери Бери, ако я види.

"Децата наистина се впечатляват от лица, а Вашето лице е навсякъде върху книгите Ви, така че той със сигурност би Ви разпознал и би казал "Това е Мери Бери", ако ви видеше днес", каза Мидълтън пред известната кулинарна авторка.

Същевременно Уилям и Кейт подготвят много специална Коледа за децата си и са решени да изпълнят техните съкровени желания. Наскоро "Дейли мейл" писа, че принцеса Шарлот е обсебена от конете и е пожелала пони за Коледа. Но баща ѝ счита, че все още е много малка, за да тръгне по стъпките на прабаба си кралица Елизбет и ще трябва да изчака поне още една година, за да има кон.

Но изглежда, че двамата с по-големия ѝ брат - Джордж (който все пак може и да получи тенис ракетата, която си е пожелал), ще имат и детски комплекти за готвене, защото и двамата обичат "да работят кухнята".