Факт е, че Кейт Мидълтън има безпогрешен усет за стил. Тя е една от най-добре облечените жени не само в Обединеното кралство, но и в света. За официалните събития, на които присъства, херцогинята на Кеймбридж винаги носи прекрасни тоалети, подчертаващи нейната красота. И все пак, тя е не по-малко магнетична и в ежедневно облекло, понеже нейните осанка и харизма не зависят от дрехите.

Вижте снимки >>

Тя доказа това само преди няколко дни, когато се присъедини към благотворителната инициатива на организацията "Family Action", по време на която помогна на деца да изберат коледни елхи за класните си стаи от голяма ферма в Бъкингамшър.

Съпругата на принц Уилям изглеждаше страхотно, спирайки се на празнични цветове, които отговаряха на повода и създаваха настроение.

Британският "Express" направи пълен анализ на гардероба ѝ, в който бе посочен интересен детайл. Изданието пише, че Мидълтън е заложила на червено спортно яке с етикет "Mini Duvet II", чиято цена е почти 343 паунда, зелен пуловер - със стойност от 97.50 паунда, вталени сини дънки и високи туристически кубинки в кафяв цвят "Berghaus Supalite II" за 105 паунда, а подаващите се над тях зелени вълнени чорапи са на българската марка "Pirin Hill" и струват 8.80 паунда.

Фирмата-производител на чорапите се намира в град Русе и е семеен бизнес, но през годините е работила с различни марки във Франция, Германия и... Великобритания. Ето защо не е чудно, че дори и херцогинята на Кеймбридж притежава част от тяхната продукция.

Наскоро кралица Елизабет Втора отстъпи патронажа си на благотворителната организация "Family Action" на Кейт, именно затова Мидълтън взе участие в предпразничната инициатива. Тя обърна специално внимание както на всички деца, така и на техните родители, предизвиквайки усмивки по лицата им и оказвайки им помощ в търсенето на най-хубавите дръвчета, с които да внесат коледен дух в класните стаи на училищата, които посещават малчуганите.