Многобройните последователи на 40-годишната Ким Кардашиян гадаят кой ще бъде следващият мъж в живота й след развода с 43-годишния рапър Кание Уест, с когото бяха женени 7 години. Любопитството им вече е задоволено, защото, докато трае бракоразводният процес, риалити звездата все по-често е забелязвана в компанията на 52-годишния юрист, политически коментатор и репортер на CNN Ван Джоунс.

Двамата се познават още от 2018 г., когато вземат участие в среща за реформа в правосъдната система, припомня "Труд". Новият избраник на Ким е в развод от 2019 г. Има две деца от 14-годишния си брак. Той е завършил Йейлския университет и е основал няколко организации с нестопанска цел с юридическа насоченост. Точно тук се срещат интересите им с Ким Кардашиян, за която се знае, че е решила да получи юридическо образование. В резултат на съвместната им работа с Ван, през 2018 г. от затвора е освободена Алис Джонсън, излежаваща доживотна присъда за това, че е работила за наркокартел. Тогава Ким лично посещава президента в Белия дом и го моли да помилва жената, която вече е прекарала 20 години в затвора и е показала примерно поведение.

Хейтъри смятат, че Ким ще използва юридическите способности и връзки на новия мъж до себе си, за да направи кариера като адвокат, както е употребила Кание Уест, за да се утвърди в света на модата.