Дуейн Джонсън - Скалата е един голям човек с още по-голямо сърце и мнооого голямо чувство за хумор. Никой не може да оспори това, особено ако е видял последната снимка, която бившият кечист и настоящ актьор е публикувал в социалната мрежа.

Вижте кадъра >>

Става дума за фотография от далечната 1983 г., когато Дуейн е бил на 11 години.

"Обичах да си слагам аксесоарите от кеча на татко - ботуши, яке, шампионските колани, мечтаейки някой ден и аз да стана шампион", пише Скалата, "Единственото, което съм забравил да си сложа, е сутиен. Хайде, гърди, ще закъснеете за училище", шегува се звездата.

Джонсън определено притежава и чувство за самоирония, подчертавайки факта, че на 11 години далеч не притежава формата и мускулите, с които се гордее сега. Тогава е едно пълничко момченце.

Бащата на Дуейн Джонсън е легендарният кечист Роки Джонсън - Душата. Той почина в началото на тази година на 75-годишна възраст.

Роки Джонсън - баща на Скалата

Снимка: AP/БТА

Скалата винаги е изразявал своята почит и възхищение към баща си и днес става ясно, че онова 11-годишно момче не само е тръгнало по стъпките на татко си, но е постигнал много не само в кеча, но и в киното.

Роки Джонсън и Дуейн-Джонсън - Скалата

Снимка: AP/БТА

Още повече станал е страхотен баща на свой ред и много забавен човек. Поредното доказателство: само преди няколко дни Скалата изпрати две бутилки от своята марка текила за 101-вия рожден ден на своя фенка - баба Гроувър, като дори ѝ бе написал поздравителна картичка.