Преди около седмица Хилда Казасян реши да напусне дъждовна София и да се отправи към слънчевото ни Черноморие, където избяга от суетата и шума на столицата. Сега на снимките, редящи се в личната Инстаграм страница на джаз певицата, нейната широката усмивка сияе на фона на морските вълни, които определя като най-красивата музика за нейните уши.

Харизматичната блондинка, която на 30-и март т.г. отпразнува своя 50-годишен юбилей, в момента се намира някъде в бургаския залив, но отказва да сподели с последователите си в социалната мрежа където точно е отседнала. Единственото, което не спира да им показва, е щастието, което изпитва от своята почивка.

Вижте снимки >>

Нещо повече, дните по крайбрежието толкова много ѝ харесват, че наскоро тя взе важно решение.

"Значи... едно е сигурно! Когато остарея (още малко), ще живея на морето!!!", пише тя към изображение, разкриващо на зрителя стъпала, отвеждащи директно към синята вода на естествения басейн, примамливо проблясваща на дневната светлина, както и няколко скали, подаващи се на повърхността ѝ.

На друг кадър тя стои седнала на хавлиена кърпа върху пясъка, облечена в черна блуза с V-образно деколте, чиито дълги ръкави са навити нагоре, под която се подава бански в същия цвят, а по лицето ѝ се разлива истинско щастие.

"Еми... това е!", гласи краткото послание към публикацията ѝ.

Но наред с приятните емоции, Хилда се сблъска с леко неприятно изживяване. Преди ден тя разкри, че автомобилът ѝ се е развалил, стори го със снимка, на която позира до колата си - вдигната във въздуха от подемник, а в единия край се вижда монтьор, работещ под возилото.

"То не може само плажове...", написа тя.

"Само да попитам, друг пострада ли? Да паркираш пробва, нали?", шеговито я попита звездния фотограф Красена Ангелова в коментарите.

"Добре са всички! Само колата нещо се разглоби", отговори ѝ Казасян, която, въпреки премеждието, се усмихва все така лъчезарно на снимката, сочейки превозното средство.