Въпреки че баща им е истинска сензация в музиката, близначките Виктория и Кристина - дъщери на испанския певец Хулио Иглесиас, успяха да запазят личното си пространство далеч от зоркия поглед на медията. Те израснаха без образите им да присъстват из страниците на пресата и не бяха засегнати от "острия език" на слуховете, които обичат често да навестяват известните личности и техните деца.

Вижте снимки на близначките >>

Двете 18-годишни момичета имаха спокойно детство, сравнително необезпокоявано от славата на техния родител. Днес те вече са красиви млади дами, готови да покорят света.

Всъщност, в момента те са на прага на най-голямото събитие в живота си дотук - тази събота ще направят дебюта си на престижното мероприятие "Le Bal", което ще се състои в Париж.

Благотворителната гала вечер ще събере множество представители на висшето общество в луксозния хотел "Shangri-la" във френската столица.

Младите дами ще се появят в рокли, ушити за случая от модната къща "Elie Saab", бижутата им ще бъдат на "Harakh", а те ще пристигнат под ръка със специални момчета. Кавалери ще им бъдат братята Никола и Иван де Полини - аржентински графове, като сред гостите ще бъде и тяхната сестра Алексия. Безспорно се очертава да бъде една незабравима вечер както за красивите сестри на Енрике, така и за аристократите.

Кристина и Виктория са плод на любовта между Хулио Иглесиас и бившия модел от холандски произход Миранда Ринсбургер, които живяха заедно от средата на 90-те години на миналия век и се венчаха едва през 2010 г.

Наследничките им се появиха за първи път на корицата на списание "Hola" преди две години. Тогава в свое интервю изпълнителят каза, че те искат да вървят по стъпките на майка си и да се изявяват професионално пред фотографските обективи.

Тази година те присъстваха на ежегодната "Met Gala", на която с лекота приковаха погледите на присъстващите. Днес двете момичета постепенно придобиват популярност и в Инстаграм, където имат хиляди последователи.