Доскоро те правиха всичко възможно, за да скрият любовта си от медийното пространство, но сега изглежда Никол Шерцингер и Том Евънс изобщо не се притесняват да я засвидетелстват пред фотографските обективи.

Вижте снимки >>

След като дълго отричаха връзката си, двамата решиха, че е крайно време да спрат с постановката и да потвърдят романса си. Направиха го по възможно най-тържествения начин - появявайки се заедно под светлините на прожекторите на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус". Те дори заснеха общо видео за афтър партито на сп. "InStyle" в чест на отличията.

Вече няма съмнение, че криеницата официално приключи. А сега певицата и бившият ръгбист са неразделни и изглеждат повече от щастливи. Последно бяха заснети да напускат събитието "TCA All Stars Party" на телевизия FOX, провело се в красивия град Пасадена, разположен на 16 км от центъра на Лос Анджелис, Калифорния.

Докато папараците запечатваха как те си тръгват от мероприятието, те бяха хванати под ръка, а по лицата им грееха усмивки. Очевидно двойката изпитва облекчение, че отношенията им вече нямат нужда от прикритие.

Никол бе абсолютно великолепна в бежов ансамбъл с марката "Carmen March", състоящ се от бюстие с тънки презрамки и широк панталон с висока талия. За пореден път хавайката показа завидната си фигура, акцентирайки върху раменете, бюста и стегнатия си корем. За да завърши външния си вид, тя бе преметнала на едното си рамо палто в по-светъл нюанс на същия цвят, което беше с бели мотиви. Визията ѝ се допълваше от сандали и чанта-клъч в тон, както и от големи златисти обеци тип "халки".

Том бе облечен в своя любим спортно-елегантен стил, който съчетаваше светлосиня риза, върху която носеше сив пуловер, дънки и кафяви боти. Единственото му бижу, бе ослепителната дама до него, с която бе преплел пръсти.

Влюбените се качиха в автомобила на Евънс, като този път никой от тях не се опита да избегне фотографските обективи и се прибраха заедно.