Рано или късно всичко излиза наяве - правило, което важи най-вече за знаменитостите. Независимо колко усилия полагат те, за да запазят личния си живот в тайна, не могат... Просто защото целият свят се интересува от живота им и зорко следи всяка тяхна стъпка.

Вижте снимки >>

Очевидно 41-годишната Никол Шерцингер и 34-годишният Том Евънс не успяха да издържат на медийния натиск и в крайна сметка решиха да изкарат любовта си под светлините на прожекторите, далеч от сенките, в които се опитаха да я прикрият.

След месеци, през които публично отричаха връзката си (най-вече певицата), двамата се появиха под ръка не къде да е, ами на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус". Това бе постъпка, тържествено и официално слагаща край на всички догадки и доказваща онова, което всички подозираха - че отношенията им са повече от "забежка", както ги бе определила неотдавна хавайката.

Нещо повече, самата Никол сподели в официалната си Инстаграм страница тяхна снимка от събитието, на която двамата позират прегърнати пред фотографските обективи. Тя не сложи послание към изображението, но все пак делата говорят повече от думите.

За специалната вечер изпълнителката бе заложила на семпла, но стилна бледорозова рокля с едно рамо, в която изглеждаше нежна и женствена. Направи впечатление, че гримът ѝ е сведен до минимум - колкото да подчертае естествената ѝ красота. За да завърши цялостната си визия, тя носеше ефектни висящи обеци, блестящи от множество камъни.

До нея бившият ръгбист изглеждаше елегантно в класически черен смокинг със сатенирани ревери и папийонка.

След като всички призове бяха раздадени, двамата посетиха афтър партито на сп. "InStyle", което се състоя в легендарния хотел "Beverly Hilton" и бе в чест на Глобусите.

Последния път, когато папараците засякоха заедно съдийката от "X Factor" и членът на триото "Try Star", отказал се от спорта, за да преследва музикалните си мечти, бе в Лондон. Тогава те се бяха отдали на предпразничен пазар, а Никол през цялото време се опитваше неуспешно да скрие лицето си от обективите и да запази анонимност.