Не са малко хората в страната ни, оплакващи се от променящите се час по час ограничителни мерки, които ту се затягат, ту се разхлабват, принуждавайки заведенията и магазините често да отварят и затварят вратите си за клиенти. Но колкото и неприятна да е ситуацията у нас, има страни, чиито жителите са изправени пред далеч по-строги и тежки рестрикции, при това от значително по-дълго време. Така например, поради ред причи, Кристиан Костов, класирал България на почетното второ място в песенния конкурс "Евровизия" през 2017 г., едва наскоро взе решението да напусне пределите на Москва, където бе още опреди пандемията да избухне през миналата година.

За разлика от голяма част от популярните ни личности, които преди още 2021 г. официално да настъпи се отдадоха на почивки из различни точки по света, момчето с разпознаваем и кадифен глас, спечелило сърцата на българската публика още с участието си в предаването "X Factor", прекара повече от 14 месеца в руската столица. Там Костов търпеливо изчака да настъпи мига, в който ще има възможността да стегне багажа си и отново да се отдаде на една от своите най-големи страсти, а именно пътешествията. И това време настъпи.

Вижте снимки >>

Преди ден той качи в своя личен Интаграм акаунт галерия, съдържаща шест снимки, на които се вижда, че е пристигнал в София. На кадрите, заснети в близост от Народния театър "Иван Вазов", той стои пред обектива с чаша кафе в едната си ръка и лаптоп в другата, облечен в сиво шушляково яке и широк черен шал с дължина чак до коленете му. Визията му се допълва от черна кожена чанта, която младият певец е преметнал през рамо

"Първото ми пътуване от януари 2020 г. насам. Хубаво е да се върна обратно", написа той към поста си, поставяйки сърце към посланието си.

Снимка: Официален профил в Instagram

Изображенията му бързо събраха над 10 хиляди харесвания, а в коментарите под тях почитателите му не скриха възторга си от града и му пожелаха приятен престой. Изпълнителят на "Beautiful Mess" не само благодари за милите думи, но също така в 24-часова история обеща съвсем скоро да разкрие причината за визитата си в България.

"Мисля, че тя няма да бъде изненада за вас", написа той.

Първата вечер от престоя си Кристиан прекара в хотел, предоставящ чудесна гледка към храм-паметник "Александър Невски".

В средата на март Костов отпразнува своя 21-ви рожден ден с единайсет от най-близките си приятели в Москва. Тогава той сподели поредица от видео клипове и кадри, показващи как е преминал специалния му ден. Един от подаръците, които получи от гостите си, бе конзола PlayStation5. На част от фотографиите момчето позира в голямата баня на жилището си, между два балона с хелий, изписващи числото 21, седнал на ръба на вана. За хубавия повод той се бе спрял на сив раиран костюм с широка кройка.

Снимка: Официален профил в Instagram