Холивудската звезда Фамке Янсен се оказа супер фен на професионалния танцьор от Dancing Stars Кристиан, който преди дни отпадна от шоуто с певицата Мила Роберт.

Дългокраката актриса от "Х-Мен" лично наела талантливия българин за треньор по танци, впечатлена от неговите умения на паркета и от високия му ръст.

Кристиан преподавал в Лондон, когато Фамке го издирила, призна самият той в предаването Dancing Stars.

"Докато бях с моите ученици, мениджърката на студиото дотича притеснена при мен и ми каза: "Крис, търси те актрисата от "Х-Мен"! В този момент по стълбите слезе една много висока жена, над 1.80 и ми каза: "Здравей, ти ли си Кристиан? Ще остана няколко месеца в Лондон, искам да ме тренираш, ще се радвам да работя с теб". На въпроса защо е избрала мен обясни, че причината е във височината ми - аз съм 1.90, а тя не искала да танцува с по-нисък партньор".

Снимка: Личен архив

В залата Фамке се оказала много земна и изпълнителна, никога не закъснявала за репетиции и бързо напреднала. Кристиан обаче се впечатлил най-силно от нейната непосредственост - веднъж звездата пристигнала в лондонското студио с вкусно ястие, което сготвила лично за него.

Снимка: ПР

Освен във Великобритания, Кристиан е танцувал в Италия и Азия. Във Виетнам участвал четири пъти в "Dancing with the Stars", а веднъж извоювал победата в партньорство с местна певица и актриса.

Снимка: bTV