Манекенката Кристин Илиева изгря в италианското издание на модната библия Vogue. Кристин продължава да се бори с последствията от тежката катастрофа, при която пострада преди година и половина.

Вижте снимки на Кристин >>

Илиева публикува снимки от списанието в профилите си в социалните мрежи и към тях написа прочувствен пост:

"От болничното легло до италианския Vogue! Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: "Каква е мечтата ти?" Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?!"

Тя споделя, че изгубила надежда и че не смятала, че ще успее да продължи да се снима, защото когато човек не практикува започва да се чувства неуверен и няма самочувствие. След което продължава:

"Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията! Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си!"

Кристин пострада тежко през март 2018 г. при катастрофа на пътя София-Русе. Тогава нейната приятелка - младата певица Дивна, шофираше автомобила.

Вижте тази публикация в Instagram.

Blessings on Blessings on Blessings on!!! From the hospital bed to Italian Vogue! Сбъдната мечта! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми. Преди около месец си зададох следния въпрос: “Каква е мечтата ти?” Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?! Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше “Едва ли”. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане. Е, чудото стана! А сега вярвам в себе си повече отвсякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията! Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си! Thank you very much @vogueitalia @nikefootball and @inter for believing and giving me the chance to be part of this amazing project! Full credits: Photography: @giocorabi Art direction: @alessiaglaviano Styling: @italopantano Talents: me @christineilieva @eleonora_goldini @ichbinfallou Glam team: @simoneprusso @martina_dandrea @giovannademarcoo #NotForEveryone

Публикация, споделена от #christineilieva (@christineilieva) на