Кристина Милева за пръв път говори за един от най-трудните моменти в живота си.

Вижте снимки на Кристина >>

Манекенката е майка на две деца, но второто се ражда преждевременно, и започва страхът и ужасът дали ще оживее, какви ще са последствията, кога ще го прегърне, ще може ли то да вижда и да чува. След този труден период на безсилие и страхове, Кристина се разделя с бащата на децата си. Сега двамата са в добри отношения. Милева не се предава, събира сили, грижи се за тях, работи и смело мечтае, разказва самата Кристина в студиото на "Търси се".

Синът й Кай е на две години и половина, а дъщеря й Мия - на годинка и осем месеца. Въпреки че има две малки деца, Криси не спира да пътува и да работи.  Тя е един от менторите в новата рубрика "Новото лице" на "Преди обед", заедно с Диляна Попова.  

Кристина разкрива още, че родилите й били против тя да става модел, защото тя все още учела в Италианския лицей, но после се съгласили. Приятелите на Милева я описват като купонджийка, организатор на партита и пътувания, и човек, който не се превърнал в домошар. Тя се справя с всичко сама и много рядко търси помощ, допълва майка й Милена.