В средата на месеца Андреа използва своя Инстаграм акаунт, за да намекне, че с Кубрат Пулев са решили да дадат втори шанс на любовта си, след като в разгара на миналогодишното лято сложиха край на 12-годишната си връзка. Неотдавна, посредством визуален разказ на романса им, певицата загатна, че двамата вероятно отново са заедно. Тогава тя публикува десетки архивни техни снимки, разкриващи моменти на близост и размяна на ласки помежду им.

Вижте снимки >>

Преди ден блондинката отново изненада своите последователи в социалната мрежа, споделяйки актуален кадър с боксьора. На изображението те се намират на стрелбище, а спортистът, нежно преметнал едната си ръка около изпълнителката, я учи как да борави със снайпер.

По този начин Андреа своеобразно потвърди слуховете, започнали да се носят през отминалия декември, че те повторно са се събрали. В края на 2019 г. те бяха засечени в Пловдив, където, по думи на очевидци, бяха отседнали в един и същ хотел. По-късно именно Кубрат направи снимката на Андреа и Митко Димитров - собственик на музикална компания "Пайнер", с която прекратиха враждата, започнала покрай концерта "Планета на 18".

"Днес беше луд ден", е написалата сега Андреа към фотографията, на която под зоркия поглед на Кобрата, който м.г. получи званието лейтенант, държи в ръцете си далекобойното оръжие.

Към момента публикацията ѝ е събрала почти 11 хил. харесвания и множество коментари.

"Прекрасни сте", "Чакаме детенце вече и само щастливи мигове", "Старата любов ръжда не хваща", "Не се разделяйте повече" и "Обичайте се" са само една малка част от реакциите на техните почитатели, изразили радостта си в мрежата.

Андреа и Кубрат бяха на стрелбището в компанията на Моника Валериева, която е близка приятелка на певицата. Манекенката също качи снимка оттам, носеща посланието „Игрите на глада“.

Вижте тази публикация в Instagram.

The hunger games

Публикация, споделена от Monika Valerieva (@monikvaleriee) на

На 20 юни Кубрат трябва да се изправи срещу световния шампион по бокс - Антъни Джошуа, но предвид настоящата ситуация е съвсем възможно спортната среща да бъде отложена. Едно обаче е сигурно, независимо от датата, Андреа ще подкрепя Пулев от трибуните. Поне така каза самата тя, отговаряйки на въпроси от феновете си преди време.