Преди броени дни румънски сайт писа, че попфолк певицата Андреа има тайна връзка със своя популярен колега Дан Балан - създател и солист на бившата група "O-Zone" и изпълнител на хита "Allegro Ventigo".

Вижте снимки >>

Тогава източници на медията казаха, че блондинката е неотлъчно до певеца, придружавайки го на различни събития, като отскоро са задно в Киев. Съвпадение или не, тогава изпълнителката наистина публикува снимки от украинския град, с което допълнително разпали съмненията у своите почитатели.

Сайтът също така подчерта, че доскоро Андреа не бе разкривала кой е любимият ѝ артист, но напоследък споделя, че това е Дан.

Вчера обаче бившата на боксьора Кубрат Пулев реши да поеме нещата в свои ръце и да направи официално изявление чрез своята Инстаграм страница, с което веднъж завинаги да сложи край на слуховете. Тя отрече да има общо с популярния мъж.

"Без значение колко съм скандална във видеоклиповете и снимките си, душата и сърцето ми са различни. Винаги съм търсила нещо истинско и смислено, което да изпълни сърцето ми. Въпреки имиджа ми - мразя клюките. Наскоро бях замесена в такава, затова искам да изясня всичко. Да, познавам Дан Балан, но нашите взаимоотношения винаги са били стриктно професионални и единствената ни връзка е била единствено чрез музиката", написа тя към своя снимка, която качи в сайта за фотосподеляне.

В момента се говори, че виновник за приписания им романс е мениджъра на Балан, който, откакто музикантът навърши 40 г. през февруари т.г., търсел жена, с която медийно да го обвърже. Според твърдението Андреа се оказала подходяща, защото е познато лице в Румъния, също така отскоро е свободна, а и двамата с изпълнителя не просто се познават, но и няколко пъти са имали общи ангажименти.

Благодарение на думите на блондинката обаче, днес стана ясно, че всичко е било с цел пиар... който не продължи дълго.