"Лео ди Каприо може и да е "Вълкът от Уолстрийт", но в леглото е по-скоро куче..." - по този изключително груб начин започва скорошна статия, публикувана в "Page Six", определяща сексуалните умения на звездата като трагични. Публикацията, описваща злощастните изпълнения на артиста в спалнята, е в пълен разрез с широкоразпространената му репутация на един от най-големите плейбой в Меката на киното, който може да се похвали с дълъг списък от завоевания, включващи редица именити представителки на нежния пол, изявяващи се в шоубизнес средите.

И все пак авторът на статията твърди, че тя отразява самата действителност, тъй като информацията, дала повод за нейното написване, всъщност идва от племенницата на актрисата Джулиан Хъф, с чиято леля се предполага, че в миналото носителят на награда "Оскар" е имал краткотрайна връзка. Момичето, чието име е Стар, постави под въпрос креватните способности на холивудската знаменитост в свое видео, което сподели в мрежата на TikTok. В него тя открито и без притеснение заявява, че Ди Каприо е ужасен под завивките.

Вижте снимки на Джулиан Хъф >>

"Леля ми е спала с него. Очевидно обаче той изобщо не се представя добре по време на полов акт", казва тийнейджърката в кадрите, които сподели като отговор на набиращо популярност предизвикателство, обикалящо платформата, в което роднини на известни личности трябва да издадат нещо интересно за тях.

Към днешна дата клипът, подронващ авторитета на Лео, вече е изтрит от профила на Стар, но преди това множество американски медии успяха да го изтеглят и да го качат в собствените си интернет страници.

Въпреки че Ди Каприо и Хъф никога не са потвърждавали романса си, през 2013 г. сп. "Star" писа, че двамата са били забелязани на музикалния фестивал "Coachella", където са се отдали на интимни ласки.

Стар - племенницата на Джулиан Хъф

Колаж: Скрийншоти TikTok

"Те флиртуваха открито, търсейки постоянен физически контакт помежду си. В даден момент той прошепна нещо в ухото ѝ, след което я целуна нежно по бузата. Бяха толкова погълнати един от друг, че сякаш нищо друго нямаше значение", издаде тогава източник на медията, присъствал на събитието.

В своя пост племенницата на Джулиан подчертава, че думите ѝ не са лъжа, като добавя, че всеки, който не вярва, може да отвори интернет и сам да издири статии, потвърждаващи, че двамата са имали отношения преди години. Стар си позволи да коментира и други добре познати лица, като Нина Добрев, Ники Рийд и Иън Сомърхолдър, но най-интересно бе изказването ѝ за мъжа, спечелил сърцата на широката публика с ролята си на Джак Доусън в "Титаник".

Снимка: Getty Images