Очаквано любителят на купони Леонардо Ди Каприо не пропуска повод за забавления по време на лятната си почивка. След като прекара няколко дни на супер луксозна яхта, актьорът реши да прекара малко време и на твърда земя, "акостирайки" в английската столица.

Именно в Лондон Ди Каприо се появи на ежегодното лятно парти организирано от британския Vogue, на което официално беше представено и лицето на корицата им за месец август - моделът и водещ Мая Джама. Появата на холивудския актьор именно на това парти едва ли е случайно, имайки предвид, че в началото на годината медиите на острова упорито твърдяха, че двамата са имали вземане-даване. Тогава Мая отрече всички спекулации, но снимки как двамата излизат от един и същи хотел само в рамките на няколко минути, не успя да разсее слуховете за кратка афера помежду им.

Мая Джама

Снимки: Gareth Cattermole/Getty Images

Още по-интересното е, че на събитието е присъствала още една красавица, за която се твърди, че е бивша изгора на носителя на Оскар. Моделът Нилам Гил се завъртя в обкръжението на Леонардо миналия месец, когато беше заснета на наетата от него яхта за 150 млн. долара, с която плаваше около бреговете на Амалфи.

Нилам Гил

Снимки: Mike Coppola/Getty Images

Междувременно американските медии упорито твърдят, че Леонардо Ди Каприо продължава връзката си с модела Джиджи Хадид. Те многократно бяха засичани заедно, включително и в компанията на бащата на актьора. Твърди се обаче, че Лео искал поне засега отношенията им да се развиват по-бавно и все още да не слагат етикета "гаджета" на отношенията им.