Казват, че всяка нова година е възможност за промяна - шанс да започнеш на чисто. Точно така стоят нещата и с любовния живот на Лейди Гага, която посрещна първите секунди на 2020 г. в страстна целувка с непознат мъж.

Вижте снимки на Лейди Гага >>

В личен план 2019-та определено бе тежка за певицата, която през февруари миналата година се раздели с годеника си Крисчън Карино. По-късно посрещна слуховете за връзка с партньора си от лентата "Роди се звезда" - Брадли Купър, изтърпявайки всички критики, обвиняващи я, че е разбила семейството му. По-късно през юли тя започна да излиза с звукорежисьора Дан Хортън и в началото двамата изглеждаха щастливи, но още преди да са изтекли 3 месеца те се разделиха толкова спонтанно, колкото и започнаха романса си.

Сега обаче поп изпълнителката отново изглежда щастлива, а причината за това носи името Майкъл. За жалост това е единственото, което се знае за мъжа, с когото бе забелязана в Новогодишната нощ.

Сайтът ТMZ пише, че на 31 декември екстравагантната звезда е изнесла музикалното си шоу "Jazz & Piano" в "Park Theatre" в Лас Вегас, след което е била гост-изпълнител в програмата на свои колега, състояла се в ресторант "NoMad" в Града на греха.

Медията посочва, че след представянето си на сцената Гага се е усамотила с тъмнокосия и брадат Майкъл. Нещо повече - журналистът Джон Кацилометес успява да заснеме клип, на който се вижда как двамата се целуват в първите мигове на 2020-та, под звуците на песента "Auld Lang Syne".

Друго видео, качено в Twitter, показва как те си тръгват от заведението в ранните часове на 1 януари, хванати за ръце и придружени от охрана. Двамата вървят към чакаща ги наблизо кола.

На кадрите се вижда, че Гага е облечена в златиста блестяща рокля с тънки презрамки, комбинирана с черни обувки на високи платформи, а в ръка носи палто от пера.