Каквито и интересни факти за снимачния процес на "Домът на Gucci" да са очаквали, че ще чуят хората, присъствали на лондонската пресконференция на лентата, то надали изобщо са предполагали, че сред тях ще бъде признанието на Лейди Гага, че е настоявала двете със Салма Хайек да заснемат секс сцена за филма. Само че с изпълнителката на "Bad Romance" човек винаги трябва да очаква неочакваното, за което всъщност свидетелства и сегашното ѝ откровение. И въпреки че още в началото на своята кариера блондинката ясно да показа, че за нея думите "притеснение" и "стеснителност" са далечни и непознати, сегашната ѝ изповед определено успя да изненада събралото се множество.

Носителката на награда "Грами", която се превъплъщава в Патриция Реджани, обаче уточни, че макар да са реализирали разгорещените кадри с колежката ѝ, влязла в образа на Джузепина "Пина" Ауриема, впоследствие те били изрязани от филма. Въпреки това тя похвали режисьора Ридли Скот, че е одобрил идеята и се е съгласил да я осъществят.

Вижте снимки на Салма и Лейди Гага >>

Продукцията, излязла на голям екран през ноември миналата година, проследява историята на чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи, който е внук на създателя на модна къща "Gucci" и един от наследниците на неговата империя. Докато навигира натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, тя се бори със зъби и нокти за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително собствения си съпруг. След като обаче той ѝ иска развод, тя решава да използва услугите на наемен убиец, който да го ликвидира, а след като това се случва, Патриция се сближава още повече със своята приятелка Пина.

"Има една цяла страна на този филм, която така и не успяхте да видите... Героините ни развиха много близки отношения и започнаха сексуална връзка", каза Гага по време на срещата с британските медии. "Да, това може и да бъде показано в режисьорската версия, но нищо не се знае със сигурност", допълни тя. "Каквото и да стане, фактът, че Ридли ни позволи да стигнем дотам, е доказателство колко добър режисьор е той. Спомням си, че когато се съгласи с предложението ми, отидох на снимачната площадка и казах на Салма: "Когато Маурицио умре, ще стане горещо", разказа певицата.

"А вие може би мислите, че тя се шегува", включи се Хайек, добавяйки, че въпросните сцени са били премахнати.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Преди няколко месеца мексиканката разкри, че най-трудната и не по-малко унизителна сцена, която някога ѝ се е наложило да заснеме, е тази, показваща как двете с Лейди Гага си вземат кална баня заедно.

"Никога преди не бях ходила на подобно място. Щом влезеш вътре - ти трябва да си гол. Ние имахме по нещо отдолу, но не и нагоре. Гага влезе вътре като египетска кралица, докато аз - с моите излишни килограми, които трябваше да кача за проекта - сядам в калта и не потъвам. И се опитвам да преместя калта от огромните си задни части, за да си проправя път", пошегува се тя в интервю пред Джеймс Корден.