Лили Иванова направи дарение на лекарите от Александровска болница, с което отбеляза вчерашния си рожден ден. Днес тя изпрати в лечебното заведение своя подарък към хората, които се грижат за здравето ни.

Лили Иванова дари цветна градина, с която я обсипаха фенове и приятели на медиците, за да повдигне духа им в трудните времена, в които се борят с пандемията от коронавирус. Картичка с надпис "Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами", придружи подаръка на певицата към медиците.

"Днес ГЛАВНА РОЛЯ имат медиците! Изолирани зад СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, те са нашите герои. Да им дадем нашата любов, защото ЛЮБОВТА Е ЖИВОТ! Пожелавам им да са все така НЕВЕРОЯТНО отдадени, КАКТО НИКОЙ ДРУГ! Да ги залеем с БУРНАТА РЕКА на нашите аплодисменти. Респект! Приемете днес моите "аплаузи" към Вас, скъпи медици, за постоянството, всеотдайността и обичта към професията! Защото, АКО СПРЕТЕ ДА НИ ОБИЧАТЕ, ЩЕ СПРЕ ДА НИ ИМА! Поднасям Ви тези цветя от мен и моите приятели, засвидетелствали уважение за рождения ми ден. Те са за Вас, в знак на благодарност и обич!", гласи обръщението на Лили Иванова, публикувано на нейната страница във Фейсбук. Тя добавя още благодарности на проф. д-р Костадин Ангелов, директор на УМБАЛ "Александровска" и на компанията за цветя, която е оказала съдействие.

Медиците от УМБАЛ "Александровска" с проф. д-р Костадин Ангелов

Снимка: Фейсбук страницата на Лили Иванова

Вчера кметът на София Йорданка Фандъкова й пожела точно да продължи да повдига духа на всички: "Вярвам, че и в тези трудни времена, Вашите незабравими песни ще ни радват и ще ни дават сили да ги преодолеем по-лесно".

Картичка с надпис "Битката е тежка, но вие сте по-силните и не сте сами", придружи подаръка на певицата към медиците

Снимка: Фейсбук страницата на Лили Иванова

Лили Иванова направи още 100 лични подаръка на медицинските работници със свои артикули - музикални дискове и рекламни материали.

Към публикацията си във Фейсбук тя е добавила и снимка със съкурсниците си от Медицинския техникум за медицински сестри и акушерки "в един снежен ден в Морската градина на Варна 1956-57 г."

Лили Иванова (със стрелката) сред съкурсистите си от Медицинския техникум за медицински сестри и акушерки в един снежен ден в Морската градина на гр. Варна 1956-57 г.

Снимка: Фейсбук страницата на Лили Иванова